herkese selam, bebeğim tam 3,5 aylık doğduğundan beri çok kusuyor fakat çok fazla değil hatta hiç önemsemdim bugüne kadar özellikle kakasını yapmaya çalışırken kusuyor. 3750 g doğdu ilk ay 4500 ikinci ay 5500 üçüncü ay 6100g doktorumuz son ay az kilo almasını önce gündüz az gece eçok uyumasına bağladı yani nasıl oluyor anlamadım gündüz uyumuyor enerji harcıyor diyor gece 6 saat uyumasın uyandır emzir diyor gün içinde her ağladığında emzirme diyor neyse sonra kusmasını önceden de sylediğim halde bu ay kilo alımı az diye gaviscon verdi günde 3 defa veriliyor. başladık gaviscona günde 3 kere kaka yapan çocuk dörtgünde 1 e düştü her an kaka yapıcak diye bekliyorum çocuk kusmuyor ama çatlayacak.doktoru aradım yeniden deliricem kaka yapamıyor bırakayımmı iiiilacı dedim olmaz sakın reflü ciddi sorun kusmaması lazım dedi 2 tane ilaç daha verdi şimdi siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız şuan işteyim ve annemle konustum kızım ter içinde kalmış kaka yapmaya çalışıyor artık annem bile içim parçalandı verme şu ilacı diyor