- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Merhaba kızlar .
Sinirden çatlıyorum resmen .
Konuya gireceğim fikirlere ihtiyacım var .
Bizim alt komşumuz görgüsüz, zır cahil, dar görüşlü sinir bozucu bir kadın .
Birde oğlu var sürekli bağırır, sürekli .
Durduk yere küfreder .
Babalı oğullu birbirlerine küfrederler ses bizim evde yankılanır .
Biz ağzımızı açıp bir şey demedik bugüne kadar .
Oğlu gecenin bir vakti bağırıp beni kaç kere uykudan uyandırdı kaç kere uykuda sıçradım tahmin edemezsiniz .
Ama benim annem dedi hep komşudur boş ver bir şey deme .
Hep sustum .
Kocasıyla gelirler oturmaya kocası bana her seferinde " kız kısmı okumaz okuma açıktan devam et sen " der .
Ona neyse kızlar okula gidince o.. oluyor dedi .
Hep sustum .
Annesi bir gün benim kız kardeşlerim kavga edince aşağıdan zile basıp dışarıdan bağırdı " susun ben sizin sesinizi mi dinleyecem " diye bende cama çıktım " Fatma teyze noldu sesten mi rahatsız oldun, biz hergün sizin sesinizi çekiyoruz bir şey demedik te dedim "
O günden sonra benim adım edepsize çıktı .
Ertesi gün geldi " kız kısmı konuşmaz öyle herşeye dedi kızsan otur çeyiz düz ben koca karıyım derim ama sen susacaksın dedi .
Bende dedim " Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz demiş Hz Ali ben susmam " dedim .
Annem dedi çok sert çıkma falan diye .
Yine sustum geldi gitti hoş geldin dedim acıktım dedi sofra hazırladım yedi kötü olmuş berecemiyorsun dedi yine sustum .
Annem pek alakadar değil bu kadınla babaannem bizimle yaşıyor onun için geliyor .
Babaannem ayrı bir tür zaten .
Dünde diyormuş ki " Sizin evden gider bu edepsizde Allah gittiği yere sabır versin çekilecek dert değil bu oğlanla fingirdeyip eve geliyor .
Babaannem gelmiş bunu anneme anlatmış sinirden çatlıyorum resmen .
Sanane be kadın sanane !
Benim 6 yıllık bir sevgilim var bunun adı findirdemek mi ?
Ben gidecektim aşağı annem bırakmadı .
Dedi " Edepli edebinden susar edepsiz ben susturdum sanırmış bırak öyle sansın " dedi .
Ama ben duramıyorum ya .
Ne yapıyım bir fikir verin .
Çıldırtacak bu kadın beni .
Bu anlattığım sadece bir kısmı .
Öyle bir kadın ki bu biz annemle çarşıya giderken yakaladı peşimize takıldı bana cevizli sucuk alın dedi aldık yolun ortasında onu yiyip dolandı ya çocuk gibi .
Kadın 45 yaşında ya yaşlıda değil ki .
Sabredemiyorum artık .
Babaannemde hala ona laf söyletmiyor .
Fikir verin lütfen .
Sinirden çatlıyorum resmen .
Konuya gireceğim fikirlere ihtiyacım var .
Bizim alt komşumuz görgüsüz, zır cahil, dar görüşlü sinir bozucu bir kadın .
Birde oğlu var sürekli bağırır, sürekli .
Durduk yere küfreder .
Babalı oğullu birbirlerine küfrederler ses bizim evde yankılanır .
Biz ağzımızı açıp bir şey demedik bugüne kadar .
Oğlu gecenin bir vakti bağırıp beni kaç kere uykudan uyandırdı kaç kere uykuda sıçradım tahmin edemezsiniz .
Ama benim annem dedi hep komşudur boş ver bir şey deme .
Hep sustum .
Kocasıyla gelirler oturmaya kocası bana her seferinde " kız kısmı okumaz okuma açıktan devam et sen " der .
Ona neyse kızlar okula gidince o.. oluyor dedi .
Hep sustum .
Annesi bir gün benim kız kardeşlerim kavga edince aşağıdan zile basıp dışarıdan bağırdı " susun ben sizin sesinizi mi dinleyecem " diye bende cama çıktım " Fatma teyze noldu sesten mi rahatsız oldun, biz hergün sizin sesinizi çekiyoruz bir şey demedik te dedim "
O günden sonra benim adım edepsize çıktı .
Ertesi gün geldi " kız kısmı konuşmaz öyle herşeye dedi kızsan otur çeyiz düz ben koca karıyım derim ama sen susacaksın dedi .
Bende dedim " Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz demiş Hz Ali ben susmam " dedim .
Annem dedi çok sert çıkma falan diye .
Yine sustum geldi gitti hoş geldin dedim acıktım dedi sofra hazırladım yedi kötü olmuş berecemiyorsun dedi yine sustum .
Annem pek alakadar değil bu kadınla babaannem bizimle yaşıyor onun için geliyor .
Babaannem ayrı bir tür zaten .
Dünde diyormuş ki " Sizin evden gider bu edepsizde Allah gittiği yere sabır versin çekilecek dert değil bu oğlanla fingirdeyip eve geliyor .

Babaannem gelmiş bunu anneme anlatmış sinirden çatlıyorum resmen .
Sanane be kadın sanane !
Benim 6 yıllık bir sevgilim var bunun adı findirdemek mi ?
Ben gidecektim aşağı annem bırakmadı .
Dedi " Edepli edebinden susar edepsiz ben susturdum sanırmış bırak öyle sansın " dedi .
Ama ben duramıyorum ya .
Ne yapıyım bir fikir verin .
Çıldırtacak bu kadın beni .
Bu anlattığım sadece bir kısmı .
Öyle bir kadın ki bu biz annemle çarşıya giderken yakaladı peşimize takıldı bana cevizli sucuk alın dedi aldık yolun ortasında onu yiyip dolandı ya çocuk gibi .
Kadın 45 yaşında ya yaşlıda değil ki .
Sabredemiyorum artık .
Babaannemde hala ona laf söyletmiyor .
Fikir verin lütfen .