çıldırmak üzereyim

İçim sisti. Kardesinizle açık açık konusun yazdığınız gibi. Anlamadım insan evinde karısıyla çocuğuyla başbaşa kalmak istemez mi ya.

Ay okurken ben sinirden catladim valla. Kardes mardes diye susma canim. Sonra olan sana olucak. Psikolojigin boxulcak, esinle kavgalar baslicak vs vs. Esinde allah var sabirli insanmis helal olsun.

İlk geldiklerinde ''evin gibi rahat et canım '' felan dediysen bu cümleni kardeşin ve eşi yanlış anlamışlar sanırım.
Çekilecek dert değil vallahi.Çalışan kadın olarak bu gösterdiğiniz sabır ve toleranstan bende istiyorum.

bana fenalık geldi be bu ne :/
anneniz çocuğunuzu kendi evine götürüp orada baksın bence.
siz vardiyadasınız ama babası değil sonuçta di mi?
iş çıkışı çocuğu alır eve geçer. siz de evinize gelirsiniz direkt.

En güzeli siz hep beraber annenizin evine yerleşin çünkü ortada sizin eviniz diye bir şey kalmamış

Eşiniz gerçekten sabırlıymış aynısını eşinizin ailesi yapsa çoktan kıyamet kopardı eşinizi ailesiyle konuşmaya zorlardınız sorun çözülürdü, normalde kadınlar madur olur ama gerçekten eşiniz adına üzüldüm burda tek madur o çünkü annem üzülür kardeşim üzülür konuşursam ben kötü olurum düşünülmüş ama eşinizin bir gün isyan bayrağını çekeceği düşünülmemiş

Hayır birde gelininiz çalışmıyormuş akşama kadar puzzle yapıyor heralde!

Pessss diyerek okudum

Bence annenizden yüz buluyorlar çünkü sizin eve geliş saatiniz düzenli değil ve anneniz sürekli sizde olduğu için orayı annenizin evi zannetmeye başlamışlar, babanız madem konuşayım diyor o konuşsun hem de bir an önce konuşsun çok geç kalınmış bir durum

geline de ki: senin buzdolabındakiler kurtlanacak azıcık da orayı tüketin, yediniz bitirdiniz leeen beniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…