• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıldırmak üzereyim

Yemeği anneniz yapıyor diye kendilerinin hakkı olarak görüyorlar belli ki, yüzsüzlük kardeşiniz nasıl müsade ediyor buna her gün her gün ne işin var başkasının evinde akıl alır şey değil. bence gelmeyin deseniz ayıp etmiş olmazsanız. işim var kardeşim yatıcam uyucam. 9 dan sonra misafir kabul edilmiyor bizim evde de.

Yemeği anneniz yapıyor diye kendilerinin hakkı olarak görüyorlar belli ki, yüzsüzlük kardeşiniz nasıl müsade ediyor buna her gün her gün ne işin var başkasının evinde akıl alır şey değil. bence gelmeyin deseniz ayıp etmiş olmazsanız. işim var kardeşim yatıcam uyucam. 9 dan sonra misafir kabul edilmiyor bizim evde de.
vallahi yatcaksam yatıyorum işlerimi yapıyprum onlarla çok vakıt geçırmiyorum ısıkları kapat çok fatura geliyor bile diyorum sonuç ortada

Oooo o zaman arkadaş hazırı bulunca çöreklenmiş.Ama bu şekilde Ömür Geçmez.Kardeşinize söyleyeceksiniz başka çaresi yok gibi.Ne rahat insanlar var yahu.

benım oğluma laf ediyor neymiş yuzsuzmuş şımarıkmıs babsı kızmaz hiç ama o bızım sorunumuz sanane diyorum .kendisi kızına bağırır guya egıtıyormus dedim oyle olurmu köpek mı eğitiyorsun dedim .Anneme dedim onların sık gelmesinden çocuğumla yüzgöz olduk dedim hırsımı ondan çıkarıyorum çünkü

Darılırlarsa darılsınlar ayıp denen birşey var açık açık konuşun bu kadar da olmaz ki,

insan nasıl bu kadar düşencesiz ve çıkarcı olabilir:KK11:

benım oğluma laf ediyor neymiş yuzsuzmuş şımarıkmıs babsı kızmaz hiç ama o bızım sorunumuz sanane diyorum .kendisi kızına bağırır guya egıtıyormus dedim oyle olurmu köpek mı eğitiyorsun dedim .Anneme dedim onların sık gelmesinden çocuğumla yüzgöz olduk dedim hırsımı ondan çıkarıyorum çünkü
daha ağır konustuğumda annem başlıyor ağlamaya siz benı kanser edeceksiniz öldürceksiniz diye zaten sekerı tansiyonu var pek bişey diyemiyorum sakın sakın anlatıyorum

Konuşacaksınız başka çaresi yok. Al kardeşini karşına,bak kardeşim sizi seviyorum ama bu şekilde maddi manevi huzursuz oluyoruz demelisin bence güzel bir dille. Hem bak sizde gençsiniz,sizinde benim kadar ihtiyacınız vardır ailece bir gece geçirmeye diyebilirsin. Belki onlarda sıkılmıştır,size ayıp olacak diye çekiniyolardır. Sonuçta gelenekselleşmiş bu durum. Ben hiçbir kadının her gece her gece görümce ve kv ile görüşmek istiyceğini düşünemiyorum. Onunda ihtiyacı vardır bence kocasıyla yanlız kalmaya. Ve açıkcası ben annenizin bu duruma sebep olduğunu düşünüyorum

merhabalar,ben hemen konuya giriyim.5 yaşında bir oglum var.Annem bakıyor ben çalışıyorum.kardesimde evli o da 4 yıllık 1 cocugu var onunda.sıkıntılarım sa şimdi başlıyor.çalıştıgım için annem doğduğundan beri oğluma bakıyor kardesim evlendıkten sonra ise sadece yatmaya gidiyor evine babamda çalışıyor haftanın3 gunu gelıyor .hem yemegımı yapıyor hemde ogluma bakıyor.kardesimın esi yemek yapmıyor bir zamanlar bızden yemek götururdu annemde kızardı hem derdıkı yemegın bereketı kacıyor,hem de ne biçim iş bu ınsan evde yemek yapmazmı derdi.2 senedir bıktım kızlar artık sinir hastası olma yolunda ilerliyorum.her aksam bize yemege geliyorlar sankı restorant gibi gece 12 den öncede gitmezler.çalışıyorum eşim geliyor yorgun adam ses cıkartmıyordu ilk zamanlar ama iş maksatı aştı resmen terbiyesizlık insan kullanmaca bu senın için üzülüyorum diyo.tamam çocuğumuza bakılıyor diye bu kahrı cekmek zorundamıyız diyor haklı.ve cocuklarda birbirlerıne zarar verecek diye odum kopuyor onlar rahat oh ellerıne alıyolar telefonlarını oyun oynasınlar tv izlesinler.benım bunlar için vaktım bile yok.annem çok uzuluyor benım için ima ediyor ama hiç anlamıyorlar bu da onu ıyıce sinirlendiriyor babam konuşcam bu ne biçim evlilik evinde yemek yapsın karın dicam diyor annem sen karışma diyor babama.bende gecenlerde resmen çıldırdım alışverşden geldim eşimde sehir dısına gidecektı bunlr gelmiş çokda umursamadım açıkcası ama evınde olunca olmuyor aslında umursamamazlık bavul hazırladım bir yandan ev süpürüyorum.Annem yazık kadın sofra hazırlıyor.Bunlarda puzzle yapıyolar çocuklarda resmen kuduruyorlardı.nasıl gerildim anlatamam .bunun gibi olay o kadar cokkı kardeşimin sorumsuz karısı ve anlayışsız kardeşimle başım dertte .nasıl uyarabilirim bir çözüm lütfen.Annem çocuğuma bakıyor diye ılk baslarda ses cıkartmadım yok hamıleydi falan diye ama çocuk yasını gecti bynlar halaaa gelmeye devam yemek saatı hemde suyan sabuna dokunmadan yani.kardesim çayını bile benden istıyor yaaa bu ne biçim bir hayat esimle aram acılıyor birbirimize giriyoryz .o kadar iyi kı aslında başkası olsa boşardı vallahi beni bir akıl lutfennn.
Bence çocuğun büyümüş ana sınıfına gönder annen de bakmamıs olur annrn kendi evinde olur ee annen size gelemeyecegine onlarda gelmez gelseler bile isim var de kabul etme evine anahtari alip zorla girecek degiller ben olsam isterse kardeşim olsun ya açık açık konuşurdum ya da bi şekilde belli ederdim

Bence çocuğun büyümüş ana sınıfına gönder annen de bakmamıs olur annrn kendi evinde olur ee annen size gelemeyecegine onlarda gelmez gelseler bile isim var de kabul etme evine anahtari alip zorla girecek degiller ben olsam isterse kardeşim olsun ya açık açık konuşurdum ya da bi şekilde belli ederdim
vardiyalı çalısıyorum duzenlı saatım olsa kımseye minnet etmem zaten anasınıfına gidiyor.bu gidişle konuscam yuzyuzlukden cıkacak kırmak istemıyorum guzellıkle nasıl anlatırım sorunum bu işte aslında

kardeşini ve annei yanına al.kardeşine deki enişten artık bu durumdan rahatsız herkes evinde yesin her akşam burdalar ben istemiyorum diye..annen desin ki oğlum eşin evde yemek yapsın artık ben rahatsızlanıyorum.ablanında özeli kalmadı yuvasımı yıkılsın.. o zaman anlar belkim

Galiba en mantıklısı anneniz yada babanız alacak kardeşinizi karşısına konuşacak eniştene de ablana da ayıp oluyor diyecek. Nasıl bir rahatlık onlardaki ya şaştım valla.

sanırım en mantıklısı annem ve babamın kardesimle konuşması ama annem de oğluna kıyamıyor ben farkıdayım
Aman, annelerin oğulları kıymetlidir zaten.
Bence babanız konuşsun. Bu ne yani, eşinize zaman ayırmaya bile takatiniz kalmıyordur.

Ne bicim bi hayat ya insan isten gelir bi ayagin8 uzatir kocasiyla ilgilenir filan siz maa aile yasiyorsunuz resmen hic ozel hayat diye birsey kalmamiski icim sisti acik acik konusun yoksa yakinda kendi evlerini kapatip sizin eve tasinacaklar yuzsuzluk almis basini gitmis masallah:KK57:

Şöyle düsünüyorlar: kv yemek yapıo kv çocuk bakıo... bizimde hakkımız var die sanırım ... o nasl gelin yahu... diyemedinmi senin evin yokmu yemek yapamıyonmu die.. söyle cnm sende adam beni boşaycak ama yeter yani die.. olmadi küs bi sebepten ya ne blm zorrr

Back
X