- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi nomorenickname
-
Ilac firmasina ilaclattirin evinizi komple iyy uyuz oluyorum su bocek islerine direk kasintiyla basliyo tepkim
Dis kapinizin disinida ilaclattirin kapidan girmez boylelikle genellikle kimyasal ilaclarla gidiyolar malesefBen de kaşınmaya başladım zaten. Evde hayvan var bırakacak yerim de yok. Ağaçtan geldi muhtemelen tüm apartman ilaçlanmasa tekrar çıkar boşa ilaçlatmış olurum. Hayvana da zararsız bir çözüm bulabilsem çok iyi olacak
Aaa orumcek nasıl giriyo ki eve. Benm bildiğşm tahta tavanlar faln varya onlarda oluyo. Eviniz oyle mi
Dis kapinizin disinida ilaclattirin kapidan girmez boylelikle genellikle kimyasal ilaclarla gidiyolar malesefben de bi sene guveyle ugrasmistim cok kotu bu börtü böcek isleri
Kahve çekirdeği alıp evin görünmeyen her yerine , dolapların altına , köşesine vs. bırakın . Hemen değil ama zamanla azalıp yok olurlar muhtemelen . Ben böyle kurtulmuştum . Yalnız dönem dönem tekrar bırakın çünkü çekirdekleri bazen süpürgeyle falan çekebiliyoruz .Buradan bir arkadaş tarım ilacı demişti. bende karıncalardan çekiyorum.
ama kedi varmış bence önce bir veterinere danışın ? kullanacağınız ilacı.
Evde hayvan olmasi engel degil, bende arastirdim ordan biliyorum.Ben de kaşınmaya başladım zaten. Evde hayvan var bırakacak yerim de yok. Ağaçtan geldi muhtemelen tüm apartman ilaçlanmasa tekrar çıkar boşa ilaçlatmış olurum. Hayvana da zararsız bir çözüm bulabilsem çok iyi olacak