Cildirmak uzereyimmm:(

Deryakuzusu88

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
2.017
1.768
333
37
19 Aylik bebegimi 10 gun once memeden kestim cunku surekli yapisik geziyoduk gece surekli uyaniyordu yemek yerken bile bir iki dakika emme molasi veriyordu sukur memeyi unuttu cok zor olmadi ama simdide kucakta uyumak istiyor evin icinde bir saat dolastiriyorum uyutmak icin o aradada surekli biseyleri gosterip tutturuyo iki dakika sonra yine baska bir sey icin tutturuyo hic oturamiyorum hep kaldiriyo beni biseyler istiyo sonra baska bisey baska bisey..... Artik yorgunluktan cildirma asamasina geldim ne yapmaliyim bir tavsiye lutfen:_(

Trt'de yayınlanan Süper Dadı'nın çok değil bir kaç bölüm öncesinde bununl ilgili bir konu vardı.

Minik çocuk kendi yatağında kendi başına uyumaya alıştırıldı.

Memeyi çabuk unutmamış, yerine sürekli bir şeyler koymaya çalışıyor.
Kucağınızda dolaştırmak yerine kitap okumaya daha doğrusu kitaplardan resim gösterip, ilginç seslerle anlatmayı falan deneyin. Bu sirada arkada hafif tonda bir müzik açın bir müddet sonra anlattığınız şeyi yumuşatıp müziğe katılın. Sırtını, karnını oksayın. Bunu kabul edene kadar sürekli deneyin. En azından işiniz kolaylaşır :)

Eline kitap verdigim zaman yirtiyo ama legosu var onunla oynuyoruz kutularin icine oyuncaklarini atiyoruz ilgisini surekli baska yonlere cekmeye calisiyorum ama bir muddet sonra yine sıkılıp tutturmaya basliyo hep tehlikeli seyler yapmak istiyo:_(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…