- 14 Eylül 2009
- 2.345
- 1.124
- 248
- Konu Sahibi magic girl
İş makinası deyince daha büyük şeyler düşünmüştüm. Ama siz onlara sigorta yaptırmadınız mı?
Bir de polisin işi zaten bulmak. Açık açık size o şekilde demiş olmaları çok tuhaf.
allahdan buyuk makinalar ortaginin garaji cok buyuk orda ondan sansliyim tek tesellim o zaten ama bizdekilerde ebeyce cok bir iki makina degil ustelik kutu icindeki makina parcalarini makinalarin yedek yaglarini benzinlerini bile almislar allahin belalari rabbim versin artik cezalarini canim burdaki polisler cok tuhaf zaten daha oncede baska bir sorundan sikayette bulundum soyleki apartmanda bir bayan araba kullanmayi bilmiyor gelis gidis yonleri karistiryor bir bakmisssin kaldirima cikiyor baskalarinin arabalarina vurup kaciyor bende sordum ehliyetin varmi diye yok ucuz yollu araba aldik ogreniyorum dedi ozele para veremezmis biz enayiydik verirken manyak ezecek birini diye tam 4 kez sikayette bulundum biz gelip konusacagiz dediler yemin ediyorum ne gelen oldu ne giden en son cok sinirlendim cocuklarimdan birinide ezerse bide odul verin dedim artik polis isimizi ogretme bize dedi sinirli sinirli bayagi tartisdik bende sikayet ettigime dair report numarasi istedim ne olur ne olmaz diye simdide dedigi binlerce insan varmis ben soyleyecekmisim suphelendigim kisiyi lafa bak ev ev sokak sokak arayamazlarmis ben su kisi demedigim icinde hayatta bulamazlarmis lafa bak yaaaa onada sinirlendim migrenden deliriyorum