- 10 Şubat 2012
- 471
- 865
- 323
- Konu Sahibi sensiz_olmazki
Gecen cuma kv yanina geldik.kp hadtaici sehir disina ciktigindan cmtsi pzar onlarla gecirsik.pazar aksami disari ciktik biraz parkngibi biyere.sanirim kizimi orda usuttuk.nezle ve oksuruk basladi.5 aylik bu arada.sonraki gunlerde hep biyerlere gittik.teyzeme kardesime.sali gunu kardesimde kaldim.carsamba sabagi annem aradi.kv aradi beni dedi.ben kv sensiz olmazkiye soylesem olmaz demis.sen soyle geldiginden beri cocuklari yikamiyo demis.benden cekiniyodur belki demis.dun aksamda tekrar dondum kv nin evine.ama butun gun basim agridi durdu.bu sabahda kiz kaka yapmis.bunu bi yika istersen eksi eksi kokuyo dedi.ki kokan kakasiydi.ankara sogunu bilen vardir.ki bu sefer fena soguktu.kiz hasta diye yikamadim.hep disari ciktik.evde dursak yikayacaktim.ki kardesimin evinde yikayacaktim.ya bi de yikamayim cocuk benim cocugum degil mi.istersem kokuturum.ta annemi aramasi ayip degil.mi.ayrica hic de oyle herseyi soylemeyim diyen bi kadinda degil.eski konularima bakarsani gorursunuz.ki madem soylemiycen bu sabah niye soyledin.sinirden kuduruyorum.bu sabah yikadim cocuklari.nasil sana layik plabildik mi dememek icin zor tutuyorjm kendimi.aklisira o temiz ben pisim.cildircam yemin ederim.