cilek.35 burun Estetiği Ameliyatı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cilek.35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

cilek.35

Ziyaretçi
kızlar bugun 7.günüm alçılarım cıktı eve gelır gelmez sizin için foto cektım ınanamıyorum minnacık burnum oldu şiş olmasına ragmen cok kucuk doktorcuguma tam tarıf ettıgım gıbı olmus o her nekadar istemesedekaydirigubbakcemile3

burnumda septum deviasyonu vardı o yuzden burnumun ıcınde 2 yanda da sılıkon tup var hala.2 hafta sonra alıncakmıs onun dısında agrı sızı morluk şişlik çekmedim izmirde yasıyorum ankarada cok guvendıgım doktorcuguma oldum geldım ucak yasaktı otobusle döndüm amelıyatlı halde düşünün yani hiç zorlanmadım

şuan hala çok şiş oldugunu söyledi doktorum daha cok yeni 7 gün oldu tabii zamanla inicekmiş bakalım size her açıdan fotolarımı koyuyorum fikir edinmeniz acısından belkı yardımcı olabilirim.

xxxxxxxx

ankara onepte dr.zühtü demir ameliyatımı yaptı sağolsun kendisi cok profesyonel 5 yıldır arastırıyordum iyisini bulduguma inanıyorum kapalı teknıkle yapıldı burun deliklerimide kucultmeye gerek gormedi yanı anlayacagınız hiç dikiş yok genel anestesi ile değil sedasyon yontemıyle oldum belkı o yuzden sislik morluk fazla olmadı bide derim inceymiş o yuzden burun ucundakı sıslık cabuk gecer dedi doktorum,suan ıcın hersey harıka inşallah devamıda sorunsuz olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
süper olmuş cnm çok geçmiş olsun eski foton var mı acaba?

kızlar teşekkürler eski fotolarım var ama orda pek bellı degıl burun ucum gülünce sarkık duruyodu kemerım fazla yoktu belli olan bi foto bulursam koyucam

..........

Son düzenleyen: Moderatör:
Dr.unun eline saglık maşallah çok guzel olmuş (tam da benim begendiğim burun tarzı) gule gule kullan

bi burun insanı ne kadar değiştiriyo bakın işte...
kötü değilmiş eski halinde ama tabi yeni burnunla çok daha güzel olmuşsun:))))

bi burun insanı ne kadar değiştiriyo bakın işte...
kötü değilmiş eski halinde ama tabi yeni burnunla çok daha güzel olmuşsun:))))

kesinlikle haklısın.insanlar sormaya basladılar elmacık kemıklerınedemı bişey yaptırdın diye halbuki hiç alakası yok sadece burun:sm_confused:

kesinlikle haklısın.insanlar sormaya basladılar elmacık kemıklerınedemı bişey yaptırdın diye halbuki hiç alakası yok sadece burun:sm_confused:

eski foto içinde çok teşekkürler canım harika olmuş gerçekten , burun insanın tüm yüzünü değiştiriyor bu bir gerçek sende bunun bir örneğisin..

gerçekten baktıkça daha güzel buluyorum ki ben kolay kolay beğenmem:)
keyfini çıkar gözlerinle uyum için yani sırıtmıyo fazla belli değil estetik olduğu...öpüyorum seni

Çok çok geçmiş olsun,

Kesinlikle çok başarılı..

Doktorunuzun ellerine sağlık ...
alkisalkisalkis

cilek35 müthiş olmuşsun canım. Öncelikle seni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum kendi adıma. Ben de Ankara dışından gidicem.Ünal beyle görüştüm ama hala ayarlayamadım, izin,kalma yeri vesaireleri.Ahh birazcık cesaret ve gözükaralık.ama varya beni acayip gaza getirdin.süper olmuşsun.Güle güle kullan yeni buruncuğunu. Birşey soracağım sana bu arada. sana bant uygulamadılar mı? Bana söylenen galiba önce silikon ve ardından bant uygulanacağıydı. bir haftadan itibaren burun içinde kalan materyal hariç dıştan birşey uygulamıyor musun? Ve günlük yaşantına 1 hafta da dönebildin mi?

cilek35 müthiş olmuşsun canım. Öncelikle seni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum kendi adıma. Ben de Ankara dışından gidicem.Ünal beyle görüştüm ama hala ayarlayamadım, izin,kalma yeri vesaireleri.Ahh birazcık cesaret ve gözükaralık.ama varya beni acayip gaza getirdin.süper olmuşsun.Güle güle kullan yeni buruncuğunu. Birşey soracağım sana bu arada. sana bant uygulamadılar mı? Bana söylenen galiba önce silikon ve ardından bant uygulanacağıydı. bir haftadan itibaren burun içinde kalan materyal hariç dıştan birşey uygulamıyor musun? Ve günlük yaşantına 1 hafta da dönebildin mi?

vala canım ben amelıyat oldum ankarada ucak yasak dedıler 1 gece otelde kaldım ertesı sabah onepe gıttım tamponlarım alındı ve ben dırek onepten otogara gıttım otobuse bındım ızmıre geldım öle alcılı malcılı:) ızmırde herhangı bı doktora aledırdım alcımı bant gerek yok dedı nasolsa 2 gun sora sıyırıp atıcaksın dedı benimde işime geldi burnumu daha iyi seyredebılıyodum cunkudelikafadulden sımdı sılıkonlar duruyo hala ıcınde onları haftaya aldırıcam yani illa izmirde olucam evıme 5 dkda gelıcem dıye guvenmedıgım ve bılmedıgım bı doktora olamazdım sonucta burun amelıyatı agır bı amelıyat degıl ölmüyosun öyle ayılıp bayılcak bi durumda söz konusu değil sadece nefes sorunu cekıosun agrı sızı yok ve antıbıyotıklerın etkısıyle uyku var okadar.kendımı iyi hissediodum 9 saat yol yaptım vala hiç korkma cnm güçlü olduğunu düşün herseyin üstesinden gelebiliosunyerimseniben

Geçmiş olsun öncelikle..

Çok güzel görünüyor yeni burnun iyiki yaptırmışsın yerimseniben

Ne kadara maloldu ameliyat

waaaw süper olmuş ya harika üstelik 7.gün..
morluk olmuşmadımı şişlik yok denecek kadar az
ya ben morluklardan korkuyorum açık tenliyim çok oluşurmu ama sende açık tenlisin sende hiç yok

Back
X