Tesekkür ederim, katilan arkadaslara bol sans diliyorum bende :)Ellerine saglikBol sanslarin olsun
Tesekkürler.. Bende cilek hastasiyim, senin tarifini mutlaka denicem :)oyyy bir çilekli tarif daha çok seviyorum ben çileğiiii...
ellerinize sağlık
Evet bence beklenen kategoriydi yas pastalar.Maşallah katılım süper oldu bu kategoride ellerine saglık canım görüntü çok çok güzel
Seker gibi yorumun icin sagol canim. Ismi biraz uydurmasyon oldu ama güzel oldu :))bu cilek ruyasi olmamis yahu cilek cenneti olmusellerine saglik canim
Ablacim buyur yanina bir de kahve ikram edeyim.. :)
Tesekkür ederimEllerinize sağlıkYarışmada başarılar dilerim
Tesekkür ederim krema eklemedim,böylece biraz daha hafif bir pasta oldu :)Ellerine sağlık ne güzel görünüyo,üst kata özellikle mi krema koymadın canım
Sagol arkadasim, olsaniz seve seve ikram ederdimÇok güzel gözüküyorolsa da yesek ellerine sağlık
Yi beni diyor evet aslinda bu tarz pastalar sakincali malum yaz geldiyi beni yi beni diyor
bayıldımmm
ellerinize sağlık
başarılar
Cok tesekkürlerEllerine sağlık başarılar dilerim
Sagol canim. Kelepce yoksa, borcamda pasta yapabilirsin ben bazen o sekilde de yapiyorumCanim ellerine saglik harika duruyor.. Bol sans dilerim yarismada...
Kelepçeli kalip olsa bende yapcam bisilerde artik kelepcesiz bisiler bulmam gerek
bende borcamda pandispanya yaptım
ne pratikmiş
yapıştı derdi yok
çıkmadı deri yok
yağlı kağıtla pıt diye çıkıyor
sevdim bu işi tavsiye ederim
yakında bende keleyeceğim pastamı
çok iyi düşünmüşsün ben olsam çilekler düşecek korkusuyla basardım kremayı
Seker gibi yorumun icin sagol canim. Ismi biraz uydurmasyon oldu ama güzel oldu :))
Ablacim buyur yanina bir de kahve ikram edeyim.. :)
Tesekkür ederim
Tesekkür ederim krema eklemedim,böylece biraz daha hafif bir pasta oldu :)
Sagol arkadasim, olsaniz seve seve ikram ederdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?