çileli kabusum mide yanması ;(

Suheda96

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
479
146
23
29
Kızlar şuan 38 haftalık hamileyim ve gece uykusu denen şey kabusa dondu kaç gündür. Midem yanıyor ama o nasıl Bi yanma boğazlarım acıyor ekşimesinden yanmasından nedes alsam yanar hale geldi ;( çok aşırı su tuketen bi insanım çok su içerim artık şu bi kaç gündür o da yok günde uç beş bardak içsem ne ala midem yanacak diye aklım gidiyor.. Siz nasılsınız bu haftalarda ve mide yanmalarınızı nasıl geçirdiniz

Canım biz suan 40+1 iz :)) ben Rennie duo ile başa çıktım mide yanmalarimla deneyebilirsin bence :)

Talcid kullaniyorum bende ama hic bir faydasini goremedim. Dogur kiz artik sende :)

gayet normal bişi doğuma az kaldı gece yatarken boynunu yuksekte tut... mide suyunu alan gıdalar tuket ... bana soguk sut ıyı gelırdı ne ıyı gelıosa onu bulmaya çalış stresten mumkun olduğunca uzak dur guzel doğumlar dılıyorum...

Teşekkür ederim çok sağolun
cnm kesin çözüm yemek sodası var ya toz beyaz ondan fincana bir çay kaşığı koy hemen ceyrek kadar su koy karıştır iç hemen kesiliyor. ben 3 şişe gaviscon bitirdimm şurup saatlik geçiriyor yine başlıyor doktorum karbonatıda söyelmişti evde olduğum zamanlar karbonatı yapıyorum hemen gecıyor kesin çözüm yani

Ben de şuan 37. haftayı doldurmak üzereyim ve son haftalarda bu mide yanması gerçekten çok rahatsız edici duruma geldi. Her gün aşırı mide yanması oluyo, ben maden suyu içerek rahatlatmaya çalışıyorum. Biraz faydası oluyo geçici bi çözüm olsa da, çok rahatsız ettiği zamanlarda en azından biraz yatıştırıyo. Son günlerde sabah kahvaltısından gece uyuyayana kadar devam eden mide yanmalarıyla geçiriyorum günlerimi, neyseki az kaldı artık Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi...

hamur işi yiyorsanız onu azaltın ben denedim geçiyor

Ben ne et tavuk ne balık ne hamurişi çikolata tatlı hiç birini yemem hayatım sudur benim çok su içerim günlük 5 litreyi tek bitiririm evde gece yanıma aldığım ufak şişe sularda cabası :) düzenli kahvaltım öğlen yemeği akşam yemeği hep ekmeksiz yerim. Öyle homili gırtlak herşeyi de yemem ama midem kuduruyor helede geceleri sırtım yanıyor sanıyorum

Kızlar bişey sorcam ani ter basması mide bulantısı ve tansiyon yüksekliği yaşayan varmı 5 dk anca suruyor ama üçü bir arada oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…