dizinin yakisiklisi oktay ve fistik gibi ve herseyi bilen kiz bedisin iliskisi on planda olurdu daima bu tv dizisinde.kanal d'de yayinlanirdi aksam bizi erken yatirmaya calisan ebeveynlerimiz o aksam ugrasmazlardi kendimiz yatardik istekli bir sekilde tv izleme hevesimiz olmazdi..ailecenek diskoya gider eglenirlerdi birde 'zabbahe gader denz' diye birseyler der gulerlerdi.zeynep denen dizi kahramanini(hm kahraman dedim.)merak ederdim hep gercektende oyle mi o,sesi neden oyle(agir abla),sevgilisi kim bu kizin,ne yer ne icer,he yo dansi yaparken neden sadece dansi eder de sarkiyi soylemez(agzini mi oynatiyo sadece ne?),motosikletle mi gider heryere kaski nereye koyar cikarinca kafam allak bullak olurdu bu sorular arasinda.butun dizilerde kendimi bir karakterin yerine koyup dizi bittikten sonra o bolumde olanlari ayna karsisinda kendi kendime taklit edip yasarken bu dizide gayet donuk otururdum ekran karsisinda.ilk yayinlandigi zaman merak ettiydik izlediydik.sonra izlemedik yattik uyuduk.sonra yaz geldi buyuduk bizler de oglenleri yayinladilar bu diziyi izledik eglendik(eglendik dedim degil mi?)bandira bandira klibinde karpuz (yada bisey) yiyen yonca evcimik'i liseli kiyafetiyle gorduk.boyle bi garip boyle dedenin muku duskunlugu,banunun bilim adami triplerindeki motorlarla bogusup isi tornavidayi metale carpmak olan savasa aski,yine dede'nin mefaret hanimi boyle koltuga oturtup biseyler tutusturup eline resmini yapmaya calismasini gormustuk bu dizide biz(cogul konustum).
su an ne zaman ya ya ye kokocombo yayyayayyyeee duysam(yuh artik.ya ya ye kokocombo mu kaldi bu zamanda kuzum?)oktay gelir aklima,onun saclari gelir sonra saclarindan aklima soner arica gelir(susalim artik isterseniz kuzum?)budur iste cilgin bedis benim icin.