Çılgın Sütler Yine Buluştu...

süpersiniz ya ne süt kardeşler birbirinden ayrılamıyo valla
allah ayırmasın

heyyy harika görünüyorsunuz yaaa
daha bir büyümüş prenssimiz maşallah sizeee
tşk ederiz.

bu arada canım hamburger çektiiiiiiiiiiicokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
sırnaşık şey

ıyı yaptın afferin kocike..kerem babasına bır bır anlattı sabah klava: ama ınanmadı..:teytey: kısss sen koskoca garfrda ver pozu kk ya çok gör:roflol:

süperisiniz bebişler daha süper a.s.

tşkler
Cok imrendiiim mafoldumben
Ne guzel boyle bebiklerle
tşkler
süpersiniz ya ne süt kardeşler birbirinden ayrılamıyo valla
allah ayırmasın
amin amin ayrılmazlar inş..

vuuuvvv kslarr süpersnzz...pek bi özendmm.hehe alyanınemziğide pek cici:)bütün kk fatoşçu oldu.bi ben bulamadm şu emzkten yaaa..

bende çıkıp bütün bakkala çakkala sorayım bari sokakları turlayım napım başka çare yok..benm oğlum pekbi mutsuz sürekliiiii ağlıo..hayattan bezmş yavrumm kucağa alırsan susuo ama:))nasılbaşetcemi bilmiom.şu fatoş benide kurtarsn doruğun gazabndan:)

bende burdaki bakkallara sordm fakat yoktu.ama illaki bulcamm.....inşşşşşşş.ya bide diolarki bebekler 3 ay kucağa alşmazz.benmoğlum çok fena ya sürekli kucak artık belm ağrıo vede ağır bi bebek taşıyamıyorum.hep mırıldanıo bıraknca koltuğa ağlıo ama gezdrnce oh ne ala.bugün zeyne be gttm oturamadk bile rahat hiç durmadı..bişi sorcam kıslar kafama takıldı bebeklernz gözyle oyuncak takp ediomu bugğn zeybepte berrnaın bi oyuncağı vardı maşllh berra gözleryle çok güzel takp edio ama doruk neden se bi türlü takp etmio kafama takıldı pusetn koyunca bakıo sağa sola geçnce bana ama sesimemi bakıo bilemedm moralm bozuldu..parmklarımı oynatıorum göznn yanında bakmıo hiç gözü sulanıo çok korktum netten baktım felan pazartesye randevu aldm dünyagözden.parmağımı gözünn diine yanaştırıom kırkpmıo sinirmden ağladım çok.

kız orda hayli hayli bulursun bulamazsan haber ver sen bize:)
döneceyi fln takip ediyor gözüne yaklaştırınca gözünü kırpıyor belki keyfi yoktu sen bidaha dene istersen hemende bozma moralini

askbuya her çocuk bır olmaz kendimizi üzmeye değmez senın bebeğin kılolu benımkı zayıf olabılıyorsa(örneğin) diğer şeylerde aynı 1 gün bile varsa aralarında çok değişik oluyorlar cnm bazı bebek öyle bazısı böyle işte hep burda yanılıyoruz karşılaştırma yapmamalıyız...Kayrada çok güzel takip ediyor renkli şeylere bakıyor sesli şeylere...belkı berra o oyuncağa alışkın ondan bakıyor dıkkatını çekıyor ama senınkıde belkı başka şeye bakar alıştırman lazım belkide öyle değilmi...

tmm cnm haber verrm ben bi bakkal araştrmasına devam:))
saol şeyma evt haklısın aslında karşılaştrma yapmamlıyız ama anne olnca insan hemen endişelenio.berra alşkın olablr dediğin gibi cnm.ama genede içim rahat etsn ben bi dra götüreym.gözleride sulanıo inş bişi çkmazz..saolasınz kıslarr..evt doruk zayf doğdu 2950 gr felan ama allaha şkür gelişimi ii gidio herbebek farklı dediğin cnm..
kıslar facebookunz varmı??bende facede bikaç kişi ekli zeynep nazyaz vardı felan sizlern varsa ordanda görüşelmm.gözde kulaç yazın çıkar benim:)))))

askbuya cnm benim oğlanda öyle elimi gözüne yakınlaştırıyorum kırpmıyor bile ben daha küçük diye üstelemedim ama inşallah bişey yoktur

gözde facede yeşillikler içinde resim var o senmisin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…