• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çillerim yüzünden kimse beğenmiyor ?

Ben de cilliyim ve cok fazla begeninim var. Saclarim da bakir gibi. Tam turkcede ne denir bilmiyorum.
Ha kimse taş gibi hatun demiyordur belki. Ama cok tatli buluyor bir cok kisi.

Saclarinizi ne renge boyuyorsunuz? Genelde cilli insanlarin dogal sac rengi cok hos olur. Acaba siz uyumsuz bir renk mi sectiniz?

Fotoğraflarımda çillerim fazla belli oluyor fotoğraflarımdan görüp beğenen yakından görünce beğenmediği için bunu çillerime bağladım demekki çillerim olmasa beğenen birileri var diye düşünüyorum

Cille alakasi oldugunu sanmiyorum bazilari fotojeniktir. Fotograflarda daha guzel cikar, çilli olmasa bile gercekte, fotograftaki kadar guzel olmayabiliyor. Belki siz de fotograflarda oldugunuzdan guzel cikiyorsunuzdur veta fotograf uzerinde fazla oynuyorsunuzdur.

23 yaşındayım bu zamana kadar fazla sevgilim olmadı olanlarda eskiden lise çağındaydı ondan sonra yakından görüp beğenen pek kimse olmadı fotoğraflarımdan görüp beğenenlerde gerçekte beğenmedi.1.62 boyundayım 54 kiloyum kendime bakıyorum saçlarımı düzenli boyuyorum iyide giyinmeye çalışırım ama yüzümde çiller var ve bu yüzden beğenmediklerini düşünüyorum çok üzülüyorum çillerim olmasa güzel bi kız olucaktım ama çirkin gösteriyor beni çillerim çok üzülüyorum sizce ne yapmalıyım :KK43: ?
kız kendındemısınn çilli insaalr en sevdgım bide böyle beyaz tenli kızıl saçlı yada sarı saclı çilli oluyolar ya ayrı bı havaları var. erkeklerde çilli kızlara bayılır cunku genelde yabancı uyruklu kızlarda çil oluyor ya bızım erkeklerde pek bı yabancı kız meraklısı oldukları ıcın çilli kızları yabancılara benzetır daha cok begenıo .keske bendede olsa ben makyaj yapaken su kahve rengı udak kalemlerın ucunu siipsivri açıyorum ufak ufak dokunduuryorum burnum kenarlarına

Saçını turuncuya boyat, zaten minyon bir kadınsın, turuncu saç seni çook sevimli gösterir.
Ayrıca ben de çilleri severim, bence kötü durmuyor, benim de burnumun üstünde var. Güzeller bence.

Umarım benimde karışıma böyle biri çıkar
BENDE ÇİLLİYİM SENİN YAŞLARINDA BENDE TAKARDIM KAFAYA AMA ŞİMDİ ASLA HATTA SEVİYORUM BİLE :) SEN DAHA DOĞRU KİŞİYLE KARŞILAŞMAMIŞSIN ÇİLLE ALAKASI YOK CNM

Ben de cilliyim ve cok fazla begeninim var. Saclarim da bakir gibi. Tam turkcede ne denir bilmiyorum.
Ha kimse taş gibi hatun demiyordur belki. Ama cok tatli buluyor bir cok kisi.

Saclarinizi ne renge boyuyorsunuz? Genelde cilli insanlarin dogal sac rengi cok hos olur. Acaba siz uyumsuz bir renk mi sectiniz?

Saçlarımı sarı renge boyuyorum ama önceden kendi saç rengim siyahtı o zaman da kimse beğenmiyordu

BENDE ÇİLLİYİM SENİN YAŞLARINDA BENDE TAKARDIM KAFAYA AMA ŞİMDİ ASLA HATTA SEVİYORUM BİLE :) SEN DAHA DOĞRU KİŞİYLE KARŞILAŞMAMIŞSIN ÇİLLE ALAKASI YOK CNM

Belki bende bir gün gelir kafama takmam teşekkür ederim yorumunuz için :KK16:

kız kendındemısınn çilli insaalr en sevdgım bide böyle beyaz tenli kızıl saçlı yada sarı saclı çilli oluyolar ya ayrı bı havaları var. erkeklerde çilli kızlara bayılır cunku genelde yabancı uyruklu kızlarda çil oluyor ya bızım erkeklerde pek bı yabancı kız meraklısı oldukları ıcın çilli kızları yabancılara benzetır daha cok begenıo .keske bendede olsa ben makyaj yapaken su kahve rengı udak kalemlerın ucunu siipsivri açıyorum ufak ufak dokunduuryorum burnum kenarlarına

Çil seven bana denk gelmedi sanırım

Bir hastalık var, gördünüzmü hiç bilmiyorum. Cadı yüzü görünümü oluyor. Öyle bir gençkız var o hastalığı taıyan, yolda gören hayretle bakıyor ona çirkinliği yüzünden. Amaaaaa kız bir erkeklerle flört ediyor sorma...İnanmakta güçlük çekersin. Yakışıklı, boylu poslu adamları buluyor. Fakat bu kız çirkin ve hasta olmasına rağmen bir havalı giyimi var, kendine öyle bir bakıyor, burnu büyük kimselere selam vermez, lüx semtlerde , lüx cafelere takılıyor.....Artık yorumu sana bırakıyorum.

Böyle şeyleri duyunca insan haline şükrediyor belkide sorun çillerim değildir biraz daha kendime bakıp tarzıma falan da bi göz atıcam teşekkür ederim yorumunuz için :KK39:

Cille alakasi oldugunu sanmiyorum bazilari fotojeniktir. Fotograflarda daha guzel cikar, çilli olmasa bile gercekte, fotograftaki kadar guzel olmayabiliyor. Belki siz de fotograflarda oldugunuzdan guzel cikiyorsunuzdur veta fotograf uzerinde fazla oynuyorsunuzdur.

Sanırım çillerim olmadan da çirkin olduğumu söylemeye çalışıyorsunuz teşekkür ederim yinede

Sanırım çillerim olmadan da çirkin olduğumu söylemeye çalışıyorsunuz teşekkür ederim yinede

Seni gormedim. Cirkinsin veya belkide guzelsin. Ayrica herkesin zevki baskadir ama cillerin buyuk oranda etki yapacagini dusunmuyorum sadece. Sen cirkinim dedigin icin oyle varsayiyorum.

Bati ülkelerinde yasa canim
Buralarda moda yapmislar ve cogunda da var zaten,
Yada cok taktiysan estetik yerlerinde arastir belki cöuümler vardir

Çiller çok tatlı ve guzel bir görüntü bence .
Kesinlikle böyle Düşünme .
Hele de kızılımsı isen çok yakışıyordur emin ol .

Çiller çok tatlı ve guzel bir görüntü bence .
Kesinlikle böyle Düşünme .
Hele de kızılımsı isen çok yakışıyordur emin ol .
Kızılımsı değil maalesef kızılımsı olan insanların çilleride daha açık renk oluyor benimkiler koyu kahverengi

Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır. En kötü estetik vardır yahu.
Burada bakımsızdan kastım da, kendimizde beğenmediğimiz şeyleri güzelleştirebiliriz. Mesela görünüşündeki odağı çillerine değil de başka yerine çek. Saçlarını boya, makyaj yap vs. Hiç istemiyorsan çillerini aldır.

Back
X