cilt altı progesteron yardım!

dilaramilara

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2022
80
25
8
29
merhaba sevgili kadınlar. bugün 5 haftalık tüp bebek yöntemiyle hamileyim. herhangi bir kanamam lekelenme vs olmadı(transferin ertesi günü hariç)
Şikayet edebileceğim tek şey regl sancıları gibi ara ara güçlü sancılar çekmem,
transferden bir hafta önce Göbekten vurulan progesteron hormonuna başladım. hala günde iki kes kullanıyorum(prolutex) , dediğim gibi hiç kanamam olmadı.
bugün ilk kez keseye görmeye gittik, doktor içerde kanamaya benzer bir şey gördü ama emin olamadı. progesteronun vajinal olanına geçelim dedi. ( iğneleri tüp bebek doktorum vermişti , bu artık gebelik takibi için geçtiğim doktor)
bunların ikisi arasında gerçekten bir fark var mı? elimde 5 bin liralık ilaç var şuan. ne yapacağımı bilmiyorum. yardım eder misiniz?

Canım keşke tüp bebek doktor unla bir süre daha devam etseydin çok erken bırakmışsın.sürecini bildiği için ilac düzenleme konusunda daha iyidir.
neyse Doktor'un vermişse verdigi gibi kullan . Diğer ilaçları da yeni geçtiğin doktora sor. Napman,gerektiğini söyler. Gecmiş olsun.

Canım keşke tüp bebek doktor unla bir süre daha devam etseydin çok erken bırakmışsın.sürecini bildiği için ilac düzenleme konusunda daha iyidir.
neyse Doktor'un vermişse verdigi gibi kullan . Diğer ilaçları da yeni geçtiğin doktora sor. Napman,gerektiğini söyler. Gecmiş olsun.
canım haklısın ama ben tüp bebeği türkiyede yaptırdım. kendim yurtdışındayım.
tüp bebek doktorum cilt altı yada vajinal farketmez istediğini kullan dedi. onu dinleyeceğim :)

canım haklısın ama ben tüp bebeği türkiyede yaptırdım. kendim yurtdışındayım.
tüp bebek doktorum cilt altı yada vajinal farketmez istediğini kullan dedi. onu dinleyeceğim :)
Öyle mi Mecburiyetin varmış ozaman durum farklı ama ozaman tüp bebek doktor unla iletişimi kesme . En azından soru işaretni kaldırmış oda iyi

Back
X