• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Analizi yardim

O cilt analizlerine ben güvenme. Eczane ve salon gibi yerlerde ki. Bir salona git. Cilt analizi yapmak için cildinde hiç makyaj olmaması ve temizlenmiş olması lazım. Herkes eline alet alıp analiz yapıyor.
Siyah noktalarını temizletmen lazım. Evde biraz zor. Duştan sonra boş enjektör ve ya havlu peçete ile sıkarak temizleyebilirsin. Ama bunu alışkanlık haline getir. Tamamen kurtulmak diye bir şey yok. Her zaman çıkıyor.

+1
Ürün satmak için yalan dolan

Siyah noktalar için 1 kap a 1avuc ebegumeci (aktarlarda bulunur) at üzerinde kaynar su dök ve yüzüne buharı tut. Bunu yaparken kap a yüzünü egdiginde çarşaf gibi bir ortunun altında yap. 5-10 dk enfazla yeterli. Haftada bir yapılır zaten ise yaradığını 1 ay sonra anlisilir. Genelde bir daha çıkmaz. Ben 18 yaşımda yapmıştım düzenli. Birdaha olmadı.

cilt bakımına git iyi bir yerde. benim yüzüm çok hassas ve siyah noktadan geberiyorum alerjik ve kuru cildim olduğu için de her ürünü kullanamıyorum. bugün ilk cilt bakımımı yaptırdım yüzüm şuan melek yüzü gibi resmen aynada kendime bakmaya doyamıyorummm :D :D :D :D

Back
X