- Konu Sahibi almagester06
-
bunları sen kullanıyormusun canım? kullandığın varmı daha doğrusu
Koyun plasentası maskesi ne kadarmış? adıda ilginçmiş =)[/QUOcanım ben koyun plesantası aldım ama gel göreki ben biraz takıntılıyım napsam iyi arkadaşıma verdim. ya aldım psikolojik olarak mı nedir burnuma koyun kokmaya başladı ve istifar ettim:1shok::1shok: çok komik ama öyle yaptım . ama arkadaım çokgüzel diyor. ayrıca öle bildiğin maske dedi koyun moyun yok dedi:roflol: valla canım snaırım 15 e falan almıştım. güzellik merkezilerinde satılıyor 12 tane falan var 150 milyon falan ama şu var tek tek alabiliyosun . ünlüller falan kullanıyora.s.:1hug:
Olay köpüren yüz temizleme mendilleri (Seyahat için ideal)
Büyük bir alış veriş merkezinde rafların arasında gezinirken, kozmetik reyonunda bir satış uzmanı bana ısrarla satmıştı bu ürünü! Kızcağız mutlu olsun diye nemli makyaj çıkartan mendilleri rafa geri koydum ve Olay’ı aldım ve şimdi de dua ediyorum beni bu mendillerle tanıştırdı diye…
Kutuda, üzerinde 5,000 arındırıcı pütür olan kuru, minik, katlanmış kâğıt mendiller var. Musluk altında birini alıp az suyla köpürtüyorsunuz ve göz makyajınız dâhil tüm yüzü bu tek mendilin köpürmesiyle pırıl pırıl temizliyorsunuz.(Anneannemin, sabunlu el bezi ile yemek sonrası ağzımı burnumu silmesini hatırladımJ Beta Hydroxy formülü ile cilt yüzeyindeki tüm kiri arındırıyor ama içeriğinde sabun da yok! Fındık yağı da içeriyor. Yumuşacık ve kimyasal işlem yapmadan cildi temizlemenin en güzel yolu bu! Üstelik çantanızda dökülmeden, akmadan seyahatte taşıyabileceğiniz çok pratik bir temizleyici.
ALINTIDIR
fiyatı ne kadar bu mendilin acaba?CADIARZU
Arkadaşlar forum kurallarını devam ettirmek amacıyla foruma yazılan mesajlar açılan konular tarafımızdan incelenmektedir.Sizler eğer forum kurallarına aykırı olduğunu düşündüğünüz bir durumla karşılaşırsanız kötü içerikten o bölümün sorumlusuna bildirebilirsiniz.Konular içinde bu şekilde tartışmalara girdiğinizde uzaklaştırma alabilirsiniz.
tşkler bundan sonra öyle yaparız:asigim: bide şu var siz bşeyler paylşmak için emek verip bişeyler bulup paylaşıyosunuz sonra bi kişi çıkıp hangi mantıkla yazdığını bilemiyorum ama size reklam kokuyor diyor. resmen sizi itham ediyor. böyle bir yoruma cvp vermeden durulmuyor ve açıkcası böyle bir yorumu nereye nasıl bildireceğimi bilemiyorum. burdan cvp verince ster istemez tartışma oluyor
valla canım sen sorunca baktım netten 17 ytl miş a.s.
teşekür ederim tatlımm.:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?