Cilt Bakımı Ürünleri cilt bakım rutini...:)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

b1e2y3a4z5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2015
196
67
48
hadi kızlar hepinizden nasıl bir cilt bakım rutininiz var anlatmanızı bekliyorum hangi ürünleri kullanıyorsunuz hangi sıklıkla yapıyorsunuz?Malum öyle cilt bakımı filan yaptıramıyorum bir yerlere gidip.ekstra doğal kozmetik ürünleri tavsiye ederseniz sevinirim.hadi görelim kim cildine nasıl bakıyor

ben duştan her çıkarken suyu çok soğuk ve çok sıcak yapıp kan dolaşımımı arttırıyorm. sonrada bi fırçayla tenimi tarıyorum. onun üstünede zeytinyağı ve vazelin karıştırıp nemlendiriyorum cildimi. özellikle batık falan varsa çok iyi geliyo

Merhaba hanımlar benim sabah ve akşam günlük cilt bakım rutinim şöyle ;

Bioderma yüz yıkama jeli ile yüzümü yıkıyorum
Juvena toniğimi pamuk diske dökerek cildimi siliyorum.
La Prairie Skin Caviar Eye Complex serumu( toparlayıcı ,sıkılaştırıcı serum) Göz kapaklarım ve kaşlarımın altına parmak uçlarımla pıt pıt dağıtıyorum.
Arkasından yıllardır vazgeçmediğim la prairie marka anti-aging eye and lip creami göz çevresine uyguluyorum
Sıra geldi son adım La prairie anti aging stress creamimi yüzüme uyguluyorum..( Kırışmaktan ve erken yaşlanmaktan acaip korkan biri olarak cildime inanılmaz özen gösteriyorum )Ve her gece uyumadan düzenli yastık kılıfını değiştirip öyle uyuyorum :) Hoşçakalın..

Merhaba hanımlar benim sabah ve akşam günlük cilt bakım rutinim şöyle ;

Bioderma yüz yıkama jeli ile yüzümü yıkıyorum
Juvena toniğimi pamuk diske dökerek cildimi siliyorum.
La Prairie Skin Caviar Eye Complex serumu( toparlayıcı ,sıkılaştırıcı serum) Göz kapaklarım ve kaşlarımın altına parmak uçlarımla pıt pıt dağıtıyorum.
Arkasından yıllardır vazgeçmediğim la prairie marka anti-aging eye and lip creami göz çevresine uyguluyorum
Sıra geldi son adım La prairie anti aging stress creamimi yüzüme uyguluyorum..( Kırışmaktan ve erken yaşlanmaktan acaip korkan biri olarak cildime inanılmaz özen gösteriyorum )Ve her gece uyumadan düzenli yastık kılıfını değiştirip öyle uyuyorum :) Hoşçakalın..
Merhaba
Cilt bakimi konusunda hic bir bilgim yok yardimci olursaniz sevinirim
Yasim 32 cildim asiri kuru ve alnimda goz cevremde hafif kirisikliklar olustu.
Nasil bir cilt bakimi yapmaliyim evde?

Back
X