Kızlar merhaba :) Yağan yağmura rağmen hava sıcaklığından yazın bu güzel ilk günlerinde cilt bakımına önem vermemiz gerektiğini düşünüyorum. Ancak nerden başlayacağım konusunda bir fikrim yok cildinize bir hafta boyunca yaptığınız bakımı ( uyguladıgınız tonikler,peelingler,bakımlar,kremler .. vs) bunlar hakkında bilgi verir misiniz ? tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler ):
Günlük cilt bakımı : sabah yüzün temiz olduğu için çok yağlı bir cilt değilse suyla yıka tonik ya da Gül suyu üzerine hafif nemli iken nemlendirici . Dışarı çıkacaksan mutlaka güneş kremi . Akşam makyaj yapıyorsan önce makyaj temizleme suyuyla temizleme sonra iyi bir temizleyiciyle temizlik üzerine tonik nemlendirici kullan .
Haftalık : mutlaka bir arındırıcı maske bir nem maskesi bir kere de peeling .
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günlük cilt bakımı : sabah yüzün temiz olduğu için çok yağlı bir cilt değilse suyla yıka tonik ya da Gül suyu üzerine hafif nemli iken nemlendirici . Dışarı çıkacaksan mutlaka güneş kremi . Akşam makyaj yapıyorsan önce makyaj temizleme suyuyla temizleme sonra iyi bir temizleyiciyle temizlik üzerine tonik nemlendirici kullan .
Haftalık : mutlaka bir arındırıcı maske bir nem maskesi bir kere de peeling .
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sabah yüz yıkama jeliyle yıkıyorum akşam makyajımı makyaj sütüyle temizleyip sonra yıkayıp cadıfındgı suyuyla tonikliyorum.haftada bir kayısı elma maskesi ve avakado maskesi yapıyorum