Cilt bakım tavsiyleeri :)

frappeee

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2013
25
2
6
35
İzmir
Kızlar merhaba :) Yağan yağmura rağmen hava sıcaklığından yazın bu güzel ilk günlerinde cilt bakımına önem vermemiz gerektiğini düşünüyorum. Ancak nerden başlayacağım konusunda bir fikrim yok cildinize bir hafta boyunca yaptığınız bakımı ( uyguladıgınız tonikler,peelingler,bakımlar,kremler .. vs) bunlar hakkında bilgi verir misiniz ? tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler ):

Günlük cilt bakımı : sabah yüzün temiz olduğu için çok yağlı bir cilt değilse suyla yıka tonik ya da Gül suyu üzerine hafif nemli iken nemlendirici . Dışarı çıkacaksan mutlaka güneş kremi . Akşam makyaj yapıyorsan önce makyaj temizleme suyuyla temizleme sonra iyi bir temizleyiciyle temizlik üzerine tonik nemlendirici kullan .
Haftalık : mutlaka bir arındırıcı maske bir nem maskesi bir kere de peeling .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günlük cilt bakımı : sabah yüzün temiz olduğu için çok yağlı bir cilt değilse suyla yıka tonik ya da Gül suyu üzerine hafif nemli iken nemlendirici . Dışarı çıkacaksan mutlaka güneş kremi . Akşam makyaj yapıyorsan önce makyaj temizleme suyuyla temizleme sonra iyi bir temizleyiciyle temizlik üzerine tonik nemlendirici kullan .
Haftalık : mutlaka bir arındırıcı maske bir nem maskesi bir kere de peeling .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sorumu ciddiye alan bir sen olmuşşsun :) teşekkürler :)

Sabah yüz yıkama jeliyle yıkıyorum akşam makyajımı makyaj sütüyle temizleyip sonra yıkayıp cadıfındgı suyuyla tonikliyorum.haftada bir kayısı elma maskesi ve avakado maskesi yapıyorum

Bu konuda da pek düzenli değilim ama 4-5 gündür her sabah sirkeyle yüzümü siliyorum.
nivea deeper ve toniğini kullanıyorum gün içinde

cnm bende 2gunde bi garnier 2u bir arada ıle maske, neutragena ilede peeling yapıyorum. her makyaj sonrasındada tonık suruyorum.

Back
X