Cilt Bakımı Ürünleri cilt bakım ürünümü değiştireceğin ne almalıyımm :(

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

PAPATYAD_M

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
105
2
66
İzmir
kızlar ben malu wilz diye bir markanın ürünlerini kullanıyorum ama hiç memnun kalmadım, clinique kullandım set olarak 3 no.lu cilt tipini önermişlerdi. onda da cildimde normalde pek sivilce yokken tek tek pörtlemeye başladı. şimdi cilt bakım ürünlerimi değiştireceğim. nuxe markasını duyuyorum her yerde kullananlar var mı?? ya da başka marka da olsa önerilebilecek olanlar buraya.. cildim yazın daha karmaya dönerken kışın kuruya dönük oluyor.

kızlar ben malu wilz diye bir markanın ürünlerini kullanıyorum ama hiç memnun kalmadım, clinique kullandım set olarak 3 no.lu cilt tipini önermişlerdi. onda da cildimde normalde pek sivilce yokken tek tek pörtlemeye başladı. şimdi cilt bakım ürünlerimi değiştireceğim. nuxe markasını duyuyorum her yerde kullananlar var mı?? ya da başka marka da olsa önerilebilecek olanlar buraya.. cildim yazın daha karmaya dönerken kışın kuruya dönük oluyor.

La roche güzel, ben kullanıyorum. Birde dermalogicia var ama epey pahalı. Gerçi garanti ürün hiç şikayet duymadım diyebilirim.

Merhaba arkadaşım yaşını tahmin ettiğim kadarı ile Malu Wılz ın Hyaluronıc Max3 Soft kremini şiddetle tavsiye ediyorum 3 çeşit hyaluronıc asit içeriyor su bazlı sivilce yapmayan bir ürün ben onu kullanıyorum cildin kaybettiği nemi tekrar veriyor Malu Wılz ın bu kreminin üstüne başka ürün tanımam.Cilt neme doyuyor ve canlanıyor.

Cilt bakım ürünlerinde bir çok marka denedim hatta denemediğim marka pek kalmadı diyebilirim ve sonunda benim cilt tipime iyi gelen (buarada cildim karma) ürünlere karar verdim. temizleme için peeling için nemlendirme için hepsi ayrı ayrı ürünler ama loreal paris en memnun kaldıgım marka diyebilirim. aslında cildinize en çok uyan ürün hengisiyse en iyi ürün odur sizin için ama yine de cilt bakım rutinim üzerine yazdıgım tavsiyeleri ve ürünleri okumak için http://vanilyapembesi.blogspot.com.tr/ adresine göz atabilirsiniz:16::16::16:

Back
X