Sivilceli Ciltler Cilt bakimi hakkinda bilgileriniz

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
Arkadaslar siyah nokta sivilce goz alti morluklari icin yaptiginiz veya bildiginiz seyleri paylasirmisiniz

Arkadaslar siyah nokta sivilce goz alti morluklari icin yaptiginiz veya bildiginiz seyleri paylasirmisiniz
Siyah nokta için buhara tutmak ve komedon çubuğu denen aletle temizlemek ya da bantlarla. Cildi temiz tutmalısın sabah akşam uygun bir jelle yıkamak ve uygun bir nemlendirici ile nemlendirmek.
Gözlatı morluğu için pek bilgim yok ama uyku düzeni vs.
Çinko oksit kremle çinko maskesi ise pek çok şeye iyi geliyor.

Siyah nokta için buhara tutmak ve komedon çubuğu denen aletle temizlemek ya da bantlarla. Cildi temiz tutmalısın sabah akşam uygun bir jelle yıkamak ve uygun bir nemlendirici ile nemlendirmek.
Gözlatı morluğu için pek bilgim yok ama uyku düzeni vs.
Çinko oksit kremle çinko maskesi ise pek çok şeye iyi geliyor.
Soylediklerinizi nerden alabilirim

Annem genelde kendımı bıldım bılelı, yediği meyvelerın kabuklarını sürerdi yuzune 47 yasında ama kaymak gıbı cıldı var benım cıldımden daha bıle guzel, ha bunu görup yapıyormusun dersen hayır yapmıyorum sanırım üşengeçliğimden:)

Temizle, tonikle, nemlendir. Bunu günde iki kez uygun ürünlerle rutin haline getir. Daha iyi bir yöntem yok. Ne siyah nokta kalır ne sivilce.

Gözaltı için yeşil çay komresi yapabilirsin.

Temizle, tonikle, nemlendir. Bunu günde iki kez uygun ürünlerle rutin haline getir. Daha iyi bir yöntem yok. Ne siyah nokta kalır ne sivilce.

Gözaltı için yeşil çay komresi yapabilirsin.
Genelde yikiyorum temizliyorum ama surekli yapmam gerekiyor bir iki biraksam hemen tekrar daha kotu bisekilde cogaliyor

Annem genelde kendımı bıldım bılelı, yediği meyvelerın kabuklarını sürerdi yuzune 47 yasında ama kaymak gıbı cıldı var benım cıldımden daha bıle guzel, ha bunu görup yapıyormusun dersen hayır yapmıyorum sanırım üşengeçliğimden:)
Belki sizin annenizin cildi oyledir meyve kabuklari cok iyi arada bende yaparim ama ben kesin cozum istiyorum ya

Genelde yikiyorum temizliyorum ama surekli yapmam gerekiyor bir iki biraksam hemen tekrar daha kotu bisekilde cogaliyor

Günde iki kez yapmak zorundasın. Dediğim gibi rutin olacak. Dişini fırçalamak gibi düşün. Diş fırçalamayı bırakıyor musun? İnan alıştıktan sonra maksimum 2 dakika sürüyor tamamı.

Belki sizin annenizin cildi oyledir meyve kabuklari cok iyi arada bende yaparim ama ben kesin cozum istiyorum ya
Valla canım kesın çözüm hap cildiye hap yazıyor, etkısı bıraz agır ama ınanırmısın tedavım bıtelı 1,5 yıl oldu hıc sıyah noktam çıkmıyor artık hapın adı zoratanın

Valla canım kesın çözüm hap cildiye hap yazıyor, etkısı bıraz agır ama ınanırmısın tedavım bıtelı 1,5 yıl oldu hıc sıyah noktam çıkmıyor artık hapın adı zoratanın
Haplar iyi oluyorda kuzenim kullandı hap yuzunde izler kaldi buyuk buyuk sivilceler cikti simdi hap kullanmaktan korkuyorum

oncelıkle annem estetısyen once onu belırteyım...
cıldım cok beyaz ve hassas soyledıklerım her cılt tıpıne uymaz her gordugunuzu duydugunuzu cıldınıze yapmayın derım...
eger benım gıbı cok beyazsan ve alerjık cıldın varsa,
haftada 1 su buharında 10 dk beklıyorum....gozenekler acılıyor beyaz kil sürüp o maskeyı 20 dk bekletıyorum,
yıkıyorum ve gunluk kullandıgım orjınal gül suyunu suruyorum...
bu gozeneklerı ve sıyah noktaları arındırır canlılık verır,
her sabah ve aksam gul suyu surerım.
3 gunde bır dusta mutlaka yuzumu hafıfce keselerım...
hıc cıldıme fondoten uygulamadım dugunumde bıle ,
ılla pudra gerekıyorsa renk tonu duzgunlestırmek ıcın bebek pudrası kullandım pamuk yardımıyla yuzume pudra gıbı surdum.

mevsım gecısınde yuzum pul pul oldugunda aldım elıme karbonatı nemlı cıldıme bı guzel ovaladım
otadan ıkıye boldugum lımonuda ustuden gecırdım...
fokur fokur olur o pul pul derıler yok olur...
dunyanın parası krem ve losyonlarda genelde bu malzemeler vardır
yuzumde şişlık varsa gozume bı tuhaf gorunuyorsa sabahları buz kalıbına koydugum ve dondurdugum maden suyunu alır kucuk bı parca yuzumde gezdırırım anında canlanır

goz altımada her gece uyurken masaj yaparım

1. 1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

Soylediklerinizi nerden alabilirim
Komedon çubuğunu internetten aldım ben, mağazada bulamadım. Çinko oksit kremi de eczaneden. Siyah nokta bandı, yüz yıkama jeli vs. kozmetikçilerde var.
Ancak nivea vs. değil. La Roche Posay, Babe, Avene gibi dermokozmetik markalarını öneririm. Cildinizi iyi analiz edin; yağlı, karma vs. köpüksüz bir jelle temiz tutun. Gözenekleri buharla açın ya da banyodan sonra komedon çubuğu ile temizleyin ve kapanması için gül suyu ile tonikleyin ya da soğuk sıyla yıkayın ya da buz uygulayın ki kapansınlar çabuk dolmasınlar. Yenilenlerin etkisini, su eksikliğini de unutmamak lazım.
Evicap 200 mg E vitaminini her gün bir tane içmenizi cildiniz ve tüm vücudunuz için tavsiye ederim gerçekten. cilde ışıltı katıyor, saçlarım bile farketti.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Yeni üye, bir hata yapmış belki bilgisayar ile arası çok iyi değil. Çok sert veya aşağlayıcı bir uyarı olmamış mı. Editörlere yakışmıyor bence..

X