- 20 Ekim 2020
- 3.306
- 8.275
Ben de 64 tlye aldım.Ay yok korkma hatta şöyle söyleyeyim gidebilirsen gratise bak orada %50 indirimdeydi 60tl gibi bir şeye iniyordu fiyatı haberin olsun

Ben de 64 tlye aldım.Ay yok korkma hatta şöyle söyleyeyim gidebilirsen gratise bak orada %50 indirimdeydi 60tl gibi bir şeye iniyordu fiyatı haberin olsun
Resmen dinleniyoruz hahahahaKarsima ne cikti
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Akne ve rozali ciltler için öneriliyor. Kullanmadim hiçAzelaic acid kullanan var mi ?
Benim cildim rozali. Cok degil yinede kullansam mi diyorum.Akne ve rozali ciltler için öneriliyor. Kullanmadim hiç
Gule gule kullanYeni bebeklerim ile tanışınyaza hazırım
Cildimde gecen yazdan kalma koyu lekeler var kışın retinol ile bi tık açılma oldu bunu korumak için daha dikkatli olacağım artik. Alfa arbutin ve niacinamide bu konuda bana yardimci olacağını dusunuyorum. Hyaluronik asit cildimdeki nemi koruyacak ve gunes kremi ile cildim korunmus olacak
Cerave ürünlerine bayıldım tek kelime ile cildim pamuk gibi oluyo yıkadıktan sonra asla kuruma gerilme olmuyo. (Yağ bazli ve jel temizleyici)
Eki Görüntüle 3065719
Eki Görüntüle 3065720
Eki Görüntüle 3065721
Bence kullan bir dene, şu videoyuda izleyebilirsin cisem cakir sa rozali cildi belki ilgini çekerBenim cildim rozali. Cok degil yinede kullansam mi diyorum.
Açıkçası the ordinary urunlerine bayiliyorum 6 adet urunum var bu markadan ve severek kullanıyorumGule gule kullan
The Ordinary nin azelaic acid e bakiyordum bende.
Aha ,bha peeling den daha sonra memnun haldigim icin bundan da umutluyum.
Ben madelik acid aldım. Senin cildin rozalı mı?Azelaic acid kullanan var mi ?
Mandelic de var bende. Yanaklarim hafif rozali. Eskiden banyo sonrasi cosardi. O baya azaldi. Ama yinede var. Allike aldim,esim niye aldin yanaklarin kirmizi zaten diyorBen madelik acid aldım. Senin cildin rozalı mı?
azelik Asit rozali ciltler için çok iyi. enzim peeling , krem ve serum şeklinde var.Mandelic de var bende. Yanaklarim hafif rozali. Eskiden banyo sonrasi cosardi. O baya azaldi. Ama yinede var. Allike aldim,esim niye aldin yanaklarin kirmizi zaten diyordemek ki tam kurtulamadim