Anti-Aging Cilt bakımı ve anti-aging lütfen yardım..

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

MiSS_GoTHiC

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
806
320
108
Merhaba arkadaşlar. 27 yaşındayım.Ergenlikte bile hiç sivilce çıkarmayan,ömrü boyunca hep tertemiz ve pırıl pırıl bir cilde sahip olan ben,artık yaşlanmanın da etkisiyle cildimin bozulmaya başladığını farkediyorum,özellikle de son bir yıldır..Cildim için tonik ve nemlendirici dışında hiçbir bakım ürünü kullanmıyorum,ayrıca cildime fondöten pudra tarzı şeyler de uygulamıyorum.Ancak son bir yıldır göz etrafımda farklılıklar gözlemliyorum ve malesef makyaj yaparken kapatıcı kullanmaya başladım :( Artık cildime ciddi anlamda bakım yapmamın vakti geldi diye düşünüyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum.Cildimi temizlemeli,nemlendirmeli,yenilemeli ama aynı zamanda da doğal bişeyler olmalı..Bana önerisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar. 27 yaşındayım.Ergenlikte bile hiç sivilce çıkarmayan,ömrü boyunca hep tertemiz ve pırıl pırıl bir cilde sahip olan ben,artık yaşlanmanın da etkisiyle cildimin bozulmaya başladığını farkediyorum,özellikle de son bir yıldır..Cildim için tonik ve nemlendirici dışında hiçbir bakım ürünü kullanmıyorum,ayrıca cildime fondöten pudra tarzı şeyler de uygulamıyorum.Ancak son bir yıldır göz etrafımda farklılıklar gözlemliyorum ve malesef makyaj yaparken kapatıcı kullanmaya başladım :( Artık cildime ciddi anlamda bakım yapmamın vakti geldi diye düşünüyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum.Cildimi temizlemeli,nemlendirmeli,yenilemeli ama aynı zamanda da doğal bişeyler olmalı..Bana önerisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.

cevap için biraz geç oldu sanırım ama...
göz için clinique all about eyes rich önerebilirim. nemlendirmesi çok iyi. morlukları çok iyi açıyor (ama düzenli kullanman ve yaşantına da dikkat etmen lazım yoksa bi etkisi olmuyor) ama mevcut kırışıklıkların varsa pek bi faydası olmuyor. yüz için nemlendirici, temizleyici ve tonik için bi öneride bulunamayacağım çünkü ben de hala arama halindeyim. aslında nemlendiricide de clinique superdefense 20 spf fena değil. ilk aşama anti-aging diye geçen bi ürün ama sadece nemlendirmede iyi denebilir bence. onun dışında biraz araştırma yapmak suretiyle senin (yani sana iyi gelebilecek) ürünlerini bulabilirsin. bana özelden ulaşırsan bu konuda bir iki tavsiyede bulunabilirim sanırım. (yanlış anlaşılmayayım: güzellik uzmanı falan değilim doğal ürünler satan site ve içeriği nispeten daha temiz olan bir iki ürün önerebilirim ancak) :)

Son düzenleme:
Okuyunca ben de cevap yazmak gereksinimi duydum.dogal tamamiyle bitkisel bir marka Farmasi . bilmiyorum daha once duydunuzmu ama ben butun urunlerini kullaniyorum.kozmetikten deterjana sampuandan dis macununa kadar mukemmel tavsiye ederim.ama ya uye olup alicaksiniz urunlerini ya da danismani olan birini bulacaksiniz bulabilirseniz.urunleri saglik bakanligi onayli ve kanserojen hic bir kimyasal icermiyor

Neden kimse yardımcı olmuyor? :14:

hemen olayım:61:
öncelikle hücre yenileyici bitkileri bi araştırıp hayatında daha sık yer vermeni öneririm canım..
yine hücre yenilemesine yardımcı olan bi maske tarifi vereyim, haftada bir kez uygularsan görceksin cildindeki farklılığı:)

bir paket papatyayı bir su bardağı kaynar suyun içine atıp demlendir. bununla yüzünü pamuk yardımıyla sil. daha sonra bir kabın içine bir tatlı kaşığı buğday yağı, bir tatlı kaşığı gül yağı(olmazsa olmaz), bir tatlı kaşığı çinko oksit kremini karıştırıp maske haline getir. sadece otuz dakika bekle ve durula yüzünü. yalnız mutlaka ılık su olmalı, istersen yine papatya çayıyla da durulayabilirsin.

+çinko oksit kremi 10-11 tl gibi bir fiyata eczanelerden bulabilirsin sanırım.

arkadaşım tek kelime aklık kremi 3lü set al sorunlarına elvede de

Back
X