Malesef dort dortluk bakim yapmak biraz masrafli is, bu yaziyi yaziyorum ama asgari ucretle yasayan biri icin pek mumkun degil bunlari uygulamak. Sadece aylik gunes koruma kremi masrafinin 50 dolar olacagi dusunulunce

ama gene de uygulayabildiginiz kadarini uygulayin cunku uzun yillar bakimli yasayan kadinla bakimsiz yasayan kadin arasinda bazen anneyle kizi arasindaki fark kadar fark bile olabiliyo inanin ki.
En guzel cilt bakimi insanin evde yaptigi. Her gece makyaj temizleyip gece bakim kremi ustune de badem yagi surun ertesi gun parlayan ciltle uyaniyosunuz. Herkese tavsiye ederim. Bu arada badem yagi yaslanmayi %30 a dusuruyomus yani cilt 10 senede 3 sene yaslaniyo diye duydum, lokman hekimin genclik sirriymis, bilmeyenlere duyurulur. Gercekten de onu surunce cilt cok esnek oluyo. Benim cilt bakimi icin tavsiyelerim sunlar:
Cildinizi gunesten koruyucu iyi bi krem kullanin. Ucuzgunes koruyuculardan kacinin sadece eczaneden kaliteli olanlarindan alin. Gunes kremi bronzlatmaz, eger kremi surup eve dondugunuzde pancar gibi kizardiysaniz o kremi hemen cope atin cunku ise yarayan krem bronzlastirmaz. Gunesin yillar boyu cilde verecegi zararlardan en saglam korunma gunes koruma kremiyle mumkun.
Ikincisi cildinizi asla nemsiz birakmayin, icerden nemlendirmek icin bol su icin, sudan baska hicbisey icmeyin, sigara cildin dusmani birakin sigarayi da. Disardan nemlendirmek icin nemlendirici losyon kullanin badem yagi da karistirin, cildi cok guzel parlatiyo.
Sporu onemsiz sanmayin guzellik icin spor sart
Gece asla makyaj temizlemeden yatmayin, en guzel makyaj temizleyici badem yagi. Guzel bi krem bulun cildi nemlendirin.
Yasa gore urunler kullanin, kirisik geciktiricileri de aksatmayin
Biyotin hapi kullanin, cilt icin ihtiyac olan hersey biyotinde var cilti disardan degil icerden de beslemek gerektiginden guzellik icin mutlaka biotin hapi tavsiye ederim.
Baska insanlara en guzel urunler icin asla danismayin, kendi urununuzu kendiniz bulun, birinin cildine cok guzel gelen bi krem sizin cildinize uymayabilir. Kendi hatalarinizi kendiniz yapin, dogru kremleri bulana kadar devam edin.
Daha fazla tavziye isteyenler beni eklesin
oziranches@hotmail.com
Guzel saclar icin de tavsiyelerim var ogrenmek isteyen bana ulassin