Cilt bakımı yaptırmak

su00

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
3.495
1.803
333
Ankara
Merhaba kızlar cildimde lekeler siyah noktalar renk eşitsizlikleri ve en önemlisi sivilce olmayan küçük kizarikliklar var aynaya bakasim gelmiyor artık. Iyi bir yerde düzenli cilt bakımı yaptırmak istiyorum ama fiyatlar neyle ne arasında değişiyor? ??

mayısta yazmıssın konuyu ama yinede yazayım.fiyatlar 60tan balşayıp benim gördüğüm 150 ye kadar cıkıyor.daha pahalıları tabiki varda orta yol için söylüyorum...
ben 1kez 100e 1kez 60a yaptırdım arada fark görmedim.sonraki sene internette kampanya siteleri oluyor ya ordan aldım 40 tl ye...en memnun kaldığım yerde orasıydı...hem davranış hem ürün uygulama hemde diğerlerinde yapılmayan masaj vardı göğüse kadar...

bu arada paket aldığında fiyatı daha uyguna geliyor...

Teşekkürler

Fırsat sitelerinden alırsan daha uyguna gelir.Normalde 100 tlden aşağı söylemezler.

Belki işinize yarar zaman geçmiş ama. Güzellik merkezlerinde saatlerimi geçirmekten hoşlanmıyorum. Temizleme cihazım var onunla temizliyorum. Hfatada 1 peeling yapıyorum. Tonikleyip Gece gündüz nemlendirici kullanıyorum. 40 yaşıma merdiven dayadım ama hala kırışıklığım yok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…