• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri cilt bakimi:(

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

berasman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
30
1
86
Ankara
Arkadaslar mrb.fikirlerinize ihtiyacim var.cildim cok kuru ve hassas.goz cevremde alnimda ve agiz cevremde ince cizgiler belirginlesmeye basladi.yuzumde gul hastaligi da var.dr bioderma rich tavsiye etmisti nemlendirmek icin.kozmetik dukkanindaki bayan barbara bort goz kremi ve nemlendiricisini tavsiye etti.kararsiz kaldim ben de,bioderma mi barbara bort mu? Barbara bort goz kremi kullanip da olumlu sonuc alan var mi? Bu arada 27 yasimdayim.simdiden tesekkur ederim

Canım ben bıodermanın nemlendırıcısını ve serumunu kullanıyorum Cook memnunum doktorunda tavsıye etmış dene bence bıraz pahalı ürünler ama değiyor ınan

cilt çok hassas bir konu.cilt analizi yaptırdınız mı?
genelde uzmanlar nemsiz cilt ve kuru cilt diye ayırıyorlar.öncelikle bunu bilmeniz lazım.

marka adı vermek doğru mu bilmiyorum ama caudalie (kaduli) önerebilirim.eski bir fransız markası.türkiyede henüz çok tanınmıyor.
bitkisel ve paraben içermiyor.önemli olanda bu zaten.
araştırabilirsiniz.
cildinize destek amaçlı olarakta avene termal su öneririm.

Canım ben bıodermanın nemlendırıcısını ve serumunu kullanıyorum Cook memnunum doktorunda tavsıye etmış dene bence bıraz pahalı ürünler ama değiyor ınan

Canim yorumun icin tesekkur ederim.ben de 1,5 yildir bioderma rich(nemlendirici)kullaniyorum.memnunum ama goz cevresi icin olani kullanmadim.alnimdaki kirisikliklarda cok moralimi bozuyor.onlarda etkili olur mu bilemedim.evet biraz pahali urunler, ben de o yuzden kararsizim.etkisi olmazsa param bosa gidecek.kullandigin serum ne,nicin kullaniyorsun?

cilt çok hassas bir konu.cilt analizi yaptırdınız mı?
genelde uzmanlar nemsiz cilt ve kuru cilt diye ayırıyorlar.öncelikle bunu bilmeniz lazım.

marka adı vermek doğru mu bilmiyorum ama caudalie (kaduli) önerebilirim.eski bir fransız markası.türkiyede henüz çok tanınmıyor.
bitkisel ve paraben içermiyor.önemli olanda bu zaten.
araştırabilirsiniz.
cildinize destek amaçlı olarakta avene termal su öneririm.

Him caudalie markayi hic duymamistim,arastircam.cilt analizi yaptirdim,kuru dediler cildime.ufff cok guzeldi cildim ama 1yildir kirisikliklarim iyice gozume carpmaya basladi.daha kotu olmasindan korkuyorum.yorumunuz icin tesekkur ederim

Him caudalie markayi hic duymamistim,arastircam.cilt analizi yaptirdim,kuru dediler cildime.ufff cok guzeldi cildim ama 1yildir kirisikliklarim iyice gozume carpmaya basladi.daha kotu olmasindan korkuyorum.yorumunuz icin tesekkur ederim

rica ederim:)
kuru ciltliyseniz zaten yağlı ciltlere göre 1-0 yeniksiniz kırışık konusunda.
ama dediğim markayı mutlaka araştırın.eczane ürünüdür.
eczacılara bile sorsanız yardımcı olacaklarını düşünüyorum.önemli olan içeriği zaten.
bitkisel olması beni çok cezbetmişti.göz kremini kullanıyorum.çok memnunum.

Canim benimde vucudumda cikmisti gul hastaligi doktora gitmistim hicbirsey surmemen gerektigini bu hastaligin kendi kendine gectigini solemisti yani bence o hastaligin gecmeden birsey surmemeni tavsiye ederim canim

Arkadaslar mrb.fikirlerinize ihtiyacim var.cildim cok kuru ve hassas.goz cevremde alnimda ve agiz cevremde ince cizgiler belirginlesmeye basladi.yuzumde gul hastaligi da var.dr bioderma rich tavsiye etmisti nemlendirmek icin.kozmetik dukkanindaki bayan barbara bort goz kremi ve nemlendiricisini tavsiye etti.kararsiz kaldim ben de,bioderma mi barbara bort mu? Barbara bort goz kremi kullanip da olumlu sonuc alan var mi? Bu arada 27 yasimdayim.simdiden tesekkur ederim

gül rahatsızlıgı tedavısı cok kolay annem yaptırmıstı gozunu altındaydı onunda tek seansta sılınıyor ben vs ya da baska lekeler
bulundugunuz sehırde vardır sıldırebılrısınız

cızgıler ıcın sımdıden onlemınızı alın mesela estenın goz altı kremı be serumları cok etkılı

barboro bort dedınız marka hala satılıyormu cok kalıtelı ama ben bulamadım cıdden ıyı bı markadır o

gül rahatsızlıgı tedavısı cok kolay annem yaptırmıstı gozunu altındaydı onunda tek seansta sılınıyor ben vs ya da baska lekeler
bulundugunuz sehırde vardır sıldırebılrısınız

cızgıler ıcın sımdıden onlemınızı alın mesela estenın goz altı kremı be serumları cok etkılı

barboro bort dedınız marka hala satılıyormu cok kalıtelı ama ben bulamadım cıdden ıyı bı markadır o

Evet satiliyor.ben ankarada yasiyorum.pudrasini kulkaniyorum bir yildir ama surdugum putur putur belli oluyo,kozmetikcideki bayan cildim kuru oldugu icin diyor.cok ovuyo barbara bort u ama bilemedim.simdi de ikinci urunu %50 indirimde.kadinlar gunune ozel.o yuzden firsati kacirmak istemiyorum.

Canim benimde vucudumda cikmisti gul hastaligi doktora gitmistim hicbirsey surmemen gerektigini bu hastaligin kendi kendine gectigini solemisti yani bence o hastaligin gecmeden birsey surmemeni tavsiye ederim canim

Gul hastaliginin tedavisini bulduk,tesekkurler.roza diye bi krem verdi doktor.pullanma,kizarma olunca okan yerlere suruyorum hemen geciyor.benim gecmemisti,2-3ay yuzumde kirmiziliklarla dolastim.o kremi surunce gecti.

Evet satiliyor.ben ankarada yasiyorum.pudrasini kulkaniyorum bir yildir ama surdugum putur putur belli oluyo,kozmetikcideki bayan cildim kuru oldugu icin diyor.cok ovuyo barbara bort u ama bilemedim.simdi de ikinci urunu %50 indirimde.kadinlar gunune ozel.o yuzden firsati kacirmak istemiyorum.

profosyonel makyaj yenı kullandım bı urun var kryolone goz altı ve fontoten pata krem
yaklasık ıkı sene gıdıyor :)

profosyonel makyaj yenı kullandım bı urun var kryolone goz altı ve fontoten pata krem
yaklasık ıkı sene gıdıyor :)

Hangi ilde yasiyorsunuz?bu markayi da hic duymadim.cok makyaj yapan biri degilim aslinda.cildimi koruyup,arada da pudrayla kapatmak istiyorum,ama is cildin iyi olmasinda bitiyor.bi de 8,5 aylik bebegim var,gece uykum yok denecek kadar az,saat basi kalkiyorum,gunduz de ev isleri...yorgunluktan daha da kotulesti cildim:(

yapılan bir araştırmaya göre diaderm yüzlerce liralık pahalı kremlerden daha iyi performans göstermiş.nette araştırabilirsiniz. bence onu kullanın

Hangi ilde yasiyorsunuz?bu markayi da hic duymadim.cok makyaj yapan biri degilim aslinda.cildimi koruyup,arada da pudrayla kapatmak istiyorum,ama is cildin iyi olmasinda bitiyor.bi de 8,5 aylik bebegim var,gece uykum yok denecek kadar az,saat basi kalkiyorum,gunduz de ev isleri...yorgunluktan daha da kotulesti cildim:(

kryolen zaten ust duzey ve netten bakın

ank tunalıda satılıyor kendı magzasında
bıde kızılay ykm satılıyor deneme makyajı yapılıyor bı deneyın orda :)))

este den dıor her sey kullandım krem sserum makyaj vs bu urun mukemmel otesı dıyorm

Sevgili hel_in,yorumlarin icin cok tsk ederim.ilk firsatta ykm ye gidip deniycem bu urunleri.bugun yuzum yine kipkirmizi oldu pul pul.cok uzuluyorum ya.bunalimdan gittim saclarimi kestirdim,onu da begenmedim.yarin evlilik yildonumumuz ins biraz olsun moral olur bana

slm canımm benimde cildim çok kuru ve hassas bundan sonra asla kozmetilçiden krem ürünü almcam loreal aldım hiç yaramadı geçen gün eczaneden cilt analizi yaptırdım yaşımdan 2 yaş fazlaymış :( önceden m.asam ürünlerini kullandım çok iyi gelmişti ve yine ondan alıcam kısmetse sende bi araştır istersen

Şimdi arkadaşlar kızmasın, Caudali'yi ben denedim ama hiç beğenmedim. Evet içerik olarak iyi, ama saatlerce durup yıkadığınızda o krem akıyorsa, bir fayda etmiyor bence. Kremi cildin emmesi lazım.

Benim cildim de çok kuru. Kiehl's Midnight Recovery serumunu tavsiye ederim. 110 TL gibi bişey, ama sadece geceleri bir kaç damla sürdüğün için epey gider. Bunu gece sürsem, ertesi gün içinde başka bir nemlendirici kullanma ihtiyacı bile duymuyorum.

Gündüz istersen doğal Shea Butter (Karite yağı) yoğun bir nemlendirici. :34:

Arkadaslar barbara bort aldim sonunda kandirdi kozmetikci bayan:( nemlendirici ve goz cevresi kremi aldim.2gun kullandim ama cildim daha da gerildi ve kizardi.ustelik gunde 3 kez surmeme ragmen hic nemlenmedi cildim.ben de biodermaya devam etmeye karar verdim.suan sorun alnimdaki ve goz cevremdeki kirisikliklar..onlar icin ne kullanacagimi bilmiyorum.az once argan yagi surdum yuzume,bir de goz cevresine kayisi yagi iyi geliyormus.napim kremlerden gulmedim bari yaglari deneyim.ne dersiniz:((

slm canımm benimde cildim çok kuru ve hassas bundan sonra asla kozmetilçiden krem ürünü almcam loreal aldım hiç yaramadı geçen gün eczaneden cilt analizi yaptırdım yaşımdan 2 yaş fazlaymış :KK43: önceden m.asam ürünlerini kullandım çok iyi gelmişti ve yine ondan alıcam kısmetse sende bi araştır istersen
Slm.bende m.asam kulaniyorum.harika bi krem.sizin gibi loreal vs ... Ürünler almistik hic bir ise yaramadi bende m.asam dan cok memnununun.cilt analizi nerde yapiliyor ?

Back
X