• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler cilt bakımı

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
dogru urunlerı kullanın sorunlarınız azalsın LR yı duydunuz mu aleovera ıcerıklı zeıtgard urunu var cılt temzleme leke azaltıcı mesaj atın detaylı bılgılendırımCok guzel orneklerı var

dogru urunlerı kullanın sorunlarınız azalsın LR yı duydunuz mu aleovera ıcerıklı zeıtgard urunu var cılt temzleme leke azaltıcı mesaj atın detaylı bılgılendırımCok guzel orneklerı var
Ben kozmetik ya da alternatif ürün kullanmıyorum, kimyasalaa verecek param yok, teşekkürler.... adam gibi cilt bakımı yapan bir yer istiyorum. abuk subuk güzlelik merkezleri değil doğru dürüst cildimi düzelteceğini iddia eden bir yer Özellikle Suna Dumankaya ya gidenler tecrübelerini yazabilirse sevinirim

Sivilcelerimi sıktigim icin kilcal damarlarim ezilmis
yanaklarim kirmizi gorunuyor
izler.cok belli
bisey onerin lutfeeeen :(

Kendisine saygısı olduğu için bakımına dikkat eden insanların yılda bir kaç kez yaptırdığı bakımdır. Pahalı bi yanı yoktur. Ameliyathane şartları gerektirmez. Kırışıklık tedavisi, yüz gençleştirme ve yüz yenileme ve vücut sıkılaştırma işlemleri uygulanır buna v-shape deniyor estetik dilinde. Ayrıca v shape teknolojisi, medikal estetik için geliştirilmiş en son teknoloji kullanarak, sellülit, yağlanma, sarkma sorunlarının kesin çözümünde de kullanılır. Bu estetik teknolojisi ülkemizde azla yaygın olmamakla birlikte bu ameliyatları yapan doktorlar da diğer estetik alan doktorları kdar yaygın değildir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X