Vücut üzerinde Hamilelil belirtileri

meresgc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2025
30
11
3
22
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar ben çok merak ettiğimden yazıyorum hamilelik belirtilerini bir çok yerden internet üzerinden okuyabiliyoruz ama sizlere bir soru sormak istedim vücudumuzda dış göz olarak baktığımızda dışarıdan belli olan hamilelik belirtileri de var mı mesela cilt bozukluğu gibi

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar ben çok merak ettiğimden yazıyorum hamilelik belirtilerini bir çok yerden internet üzerinden okuyabiliyoruz ama sizlere bir soru sormak istedim vücudumuzda dış göz olarak baktığımızda dışarıdan belli olan hamilelik belirtileri de var mı mesela cilt bozukluğu gibi
Çok sonraki birşey cilt bozukluğu. Çoktan öğrenmiş olursunuz cildiniz bozulduğunda.
Saçlar da parıldıyor mesela daha gürleşiyor genelde ve hiç dökülmemişti benim. Ama çok sonra.

Yani garip gelebilir ama tırnaklar normalden daha hızlı uzuyor

Back
X