Bol su içmek çok önemli birde cildi her akşam mutlaka temizlemek gerekiyor ama herşey bir yana insanı en güzel gösteren bence mutlu olması. mutluysanız cilt daha bi farklı ışıldıyor ve Güzelleşiyor :)
Gül suyu ve kayısı çekirdeği yağı tabii ki.Ben cidden etkisini görüyorum.Hatta gül suyu gibi doğal bir mucize varken tonik alanları hala anlayamıyorum :/.
Gül suyu ve kayısı çekirdeği yağı tabii ki.Ben cidden etkisini görüyorum.Hatta gül suyu gibi doğal bir mucize varken tonik alanları hala anlayamıyorum :/.
Piyasada satılanlar sentetik genelde doğal olan gül suyunu kullanmak gerekiyor. benim baktıklarım sentetik hep siz hangisini kullanıyorsunuz acaba? Sentetik olanları kullanınca cildimde pek bi fark göremiyorum ben
Piyasada satılanlar sentetik genelde doğal olan gül suyunu kullanmak gerekiyor. benim baktıklarım sentetik hep siz hangisini kullanıyorsunuz acaba? Sentetik olanları kullanınca cildimde pek bi fark göremiyorum ben
Vucut icin sporr bakimi icin vucut peelingleri ve nemlendirici. Yuz icin sivilce varsa kukurt sabunu leke varsa kecisutu sabunu. Ama dandik olanlari var onlardan degil. Duzenli temizlemek ve peeling maske. Bol su elma sonucc harika isildayan bir ciltt
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi