kesinlikle cilt lekelerine önerebileceğim krem barbara bort'un c vitaminli kolejen kremi. yaklaşık 4 aydır kullanıyorum bunu ve cildimdeki tüm renk dalgalanmaları son buldu.
ben 1 yılı aşkındır barbara bort'un cilt ürünlerini kullanıyorum ve bu c vitaminli kreminden de çok memnun kaldım.
ıspartada bi kozmetikten sipariş ediyorum piyasaya göre çok uygun fiyatları ve gün içinde kargoya veriyorlar bilginiz olsun..
c vitaminli kolojen içeren bir krem ve 1 haftada aldım ilk sonuçlarını
Cok
Cok tesekkur ederim ..fiyati ne kadar acaba ogrenebilirmiyim ?
meraba bilgi için teşekkürler bende almak istiyorum. cildimde çok fazla lekelenme başladı ve çok rahatsız oluyorum senin aldığın site yada telefon numarasını bana gönderirsen çok memnun olurum.kesinlikle cilt lekelerine önerebileceğim krem barbara bort'un c vitaminli kolejen kremi. yaklaşık 4 aydır kullanıyorum bunu ve cildimdeki tüm renk dalgalanmaları son buldu.
ben 1 yılı aşkındır barbara bort'un cilt ürünlerini kullanıyorum ve bu c vitaminli kreminden de çok memnun kaldım.
ıspartada bi kozmetikten sipariş ediyorum piyasaya göre çok uygun fiyatları ve gün içinde kargoya veriyorlar bilginiz olsun..
ben de istiyorummeraba bilgi için teşekkürler bende almak istiyorum. cildimde çok fazla lekelenme başladı ve çok rahatsız oluyorum senin aldığın site yada telefon numarasını bana gönderirsen çok memnun olurum.
2 yıl boyunca düzenli olarak kullandım ve sonuç hiçbi değişiklik olmadı.. cosmed aldım eczaneden o harika bi krem ve biodermanın leke serisi çok iyiydi gerçekten koyu kahveden açığa döndü rengi lekelerimin.. az önce de flova c serum ve maske sipariş ettim uzun araştırmalarım sonucu.. inşallah faydasını görürümkesinlikle cilt lekelerine önerebileceğim krem barbara bort'un c vitaminli kolejen kremi. yaklaşık 4 aydır kullanıyorum bunu ve cildimdeki tüm renk dalgalanmaları son buldu.
2 yıl boyunca düzenli olarak kullandım ve sonuç hiçbi değişiklik olmadı.. cosmed aldım eczaneden o harika bi krem ve biodermanın leke serisi çok iyiydi gerçekten koyu kahveden açığa döndü rengi lekelerimin.. az önce de flova c serum ve maske sipariş ettim uzun araştırmalarım sonucu.. inşallah faydasını görürüm
İlaveten babam da barbarabort kullandı ve sonuç fiyasko.. rujları güzel ama tavsiye ederim :)
Bioderma objektive white kullandım ben.. içinde c vitamini de olduğundan ilk sürdüğünde hafiften yakıyo.. kış ayında kullandım ben.. bu aylarda kullanma zaten cildin iyice hassaslaşır lekeler çoğalabilir..Bioderma bin leke serisinden hangisini kullandınız ne kadar süre? Benimde lekelerin çoğalmaya başladı.
Banish acne scars diye bi markanin kiti var 69$ a dermaroller ve vitamin c e ve ferulik asit olan bi serumu kullanan yada bilgisi olan var miBioderma objektive white kullandım ben.. içinde c vitamini de olduğundan ilk sürdüğünde hafiften yakıyo.. kış ayında kullandım ben.. bu aylarda kullanma zaten cildin iyice hassaslaşır lekeler çoğalabilir..
Hiç duymadım inan ki.. bilinen ve sonuç alınan markalara yönel ki ne paran ne de vaktin boşa gitmesinBanish acne scars diye bi markanin kiti var 69$ a dermaroller ve vitamin c e ve ferulik asit olan bi serumu kullanan yada bilgisi olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?