Lekeler, Çiller cilt lekelerine ozon yağı tedavisi

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
hücre yenileyici olduğunu öğrenince ben de kullanmaya başladım. 3 gün sürdüm bugün dinlenmeye bıraktım yüzümü. yine böyle devam edeceğim. gözeneklerim için kullanıyorum. tabi ki ufak kırmızı lekelerim için. umarım herkesin ki düzelir :(

Son düzenleme:
ben doa dan alıyorum bütün malzemeleri güzel ve fiyatlarıda uygun evet leke konusunda işime çok yaradı daha ozon yağı kullanalı 4. günün sabahına uyandım yüzüm berrak ve dupduru oldu ilk başta bu kutu bitsin daha almam demiştim ama fikrim değişti şuan

sivilce falan yapmıyo mu peki yağ sonuçta :) kızarıklık falan oluyo mu kokusu nasıl bi de :) lekelere faydası oluyosa bende alaym denemediğim şey kalmadı yaa

sivilce falan yapmıyo mu peki yağ sonuçta :) kızarıklık falan oluyo mu kokusu nasıl bi de :) lekelere faydası oluyosa bende alaym denemediğim şey kalmadı yaa

ilk baş alnımda birtane sivilce çıktı ama onun sebebi vücut önce bir dışarı kusuyormuş sonra topluyormuş şimdi geçti zaten . azcık kızarıklık yapıyor sürerken . ama lekeler için etkisi çok onu kesin söyliyim. ama kokusu ilk başlarda kötü:) yanmış yağ gibi kokuyor. annem hep patates kızartıyo birisi diyor :) ozon yağı sürdm desem çenesinden durulmaz

ilk baş alnımda birtane sivilce çıktı ama onun sebebi vücut önce bir dışarı kusuyormuş sonra topluyormuş şimdi geçti zaten . azcık kızarıklık yapıyor sürerken . ama lekeler için etkisi çok onu kesin söyliyim. ama kokusu ilk başlarda kötü:) yanmış yağ gibi kokuyor. annem hep patates kızartıyo birisi diyor :) ozon yağı sürdm desem çenesinden durulmaz

ben elma sirkesi kullandım o da ilk başta öle yaptı yüzümde sivilce çıktı sonra faydası oldu :)
cildim biraz yağlı kullanmaya korkuyrm ozon yağını daha fazla sivilce yapar die ama kullanıcam :)

iki ayrı konuda aynı soruyu sormuş oldum ama
ben doa dan sipariş ettim ozon yağını.. geldiğinde zaten akmıştı bişyler olmuştu,böyle metalik bir kokusu var ve kıvamı yapış yapış acaba bozuk mu bu yağ yoksa zaten yapısı böyle mi? kargodan gelir gelmez buzluğa da attım ama eriyik hali böyle değdiği yerden kolay kolay çıkmayan çokkk yoğun bir yapıda. ve yanağımda, dipten dolu dolu olan bir sivilce belirdi bugün. bu yağın yapısını bir tarif edebilir misiniz kızlar bozuk mu acaba süphelendim :44:

canım ben bugün ozmed marka aldım. normal ve düşük sıcaklıkta katı halde bir yapısı var bu şekilde kullanmıosun zaten. avuç içerisinde bikaç dakika tutarak sıvı hake gelmesinş bekliosun ondan sonra hafif çalkalıyp yüzünde sıvı halini uyguluosun. zaten sıvı yapısı da cıvık bir jel kıvamında. ayrıca bugün PRP uygulaması yaptıktan sonra doktor ozonize zeytinyağını önerdi. dediğine göre çok iyiymiş. ben Bugünden itibaren bir gelişme olursa derhal buradan bilgi vericem

Bende bugün aldım doktor ozon yağı......çatlaklara iyi geliyor dediler bakalım kullanıp görecez

kızlar bende ozon yağı kullandım medikal ozon yağı aldım 50 tl fıyat vardı ve orjinal ozon yağı iyi bir firmanın ürünüydü ama cildimi felaket yaptı.. zaten sivilceye müsait bir cildim vardı(muhtemelen cilt için kullananlar sivilce sorunu yaşıyordur benim gibi) ama sonuç berbattt , sivilcelerim inanılmaz arttı hiç çıkmayan bölümlerde bile çıktı.. doktora koştum ozon yağı kullanma dedi sonuçta yağ ve cildin sivilceye müsait olduğu için negatif etkiledi. doktorum la roche posay effacler K yıkama jeli ve kremi verdi şimdi yavaş yavaş düzeliyor umarım sorun çıkmaz.. bu arada cıldınızın altında bekleyen sivilce fln yok hıcbır urun once dısarı kusup sonra ıyı gelmez bunada ınanmayın..

Evet daha önce yazmıştım ve bir gelişme olursa paylaşıcam demiştim. Ben yüzüne ortalama bir kere roller yaparak ve ozonize zeytinyağını da her akşam yüzüme yapmak suretiyle gerçekten çok iyi sonuçlar aldım. Şiddetle tavsiye ederim. Ama tabi keramet ozonize zeytinğında mı roller da mı yoksa her ikisinin beraber kullanılmasında mı bilemem. Bence siz de her ikisini beraber kullanın

anlaşılan ozon yağındanda çare yok. sis leke kremini denemekten başka çarem kalmadı off off

Back
X