Cilt lekesi

Masalgibi35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2014
565
141
Arkadaslar yuzumde gunes lekesi ,sivilce lekesi var.Onerebilceginiz lekeleri geciren krem falan var mi bildiginiz.Gunes koruyucusu da onerebilirsiniz.

Cildi soyan lekeleri gideren kolojen uretimini artiran bir krem var dr yegenim al dedi ama daha alamadım .Cok dikkatli ol gunese dikkat et mesuliyet kabul etmem dedi:KK70:İsim veremeyeceğim denemedim .15 tl imis ama eczacı yok bende deyince baska yere sormam lazim. :mad:

Cildi soyan lekeleri gideren kolojen uretimini artiran bir krem var dr yegenim al dedi ama daha alamadım .Cok dikkatli ol gunese dikkat et mesuliyet kabul etmem dedi:KK70:İsim veremeyeceğim denemedim .15 tl imis ama eczacı yok bende deyince baska yere sormam lazim. :mad:
Ozelden yazar misin ismini acaba.Cevabin icin teseklurler bu arada.

Canim bana da ismi verebilir misin :))

Arkadaslar ben LR Health & Beauty Systems`de satis ortagiyim. Hem isim geregi, hem de sizin isinize yarayacagini düsündügüm üzere tavsiye edebilecegim ürünler var. Düzenli ve uzun süreli kullanim sonucu bir cok insan sonuctan memnun. Günes ya da farkli nedenlerle olusmus cilt lekeleri, sivilce problemleri.. gibi durumlarda ise yarayan, zarari yan etkisi görülmemis, Aloe Verali bitkisel özlü iyilestirici özellige sahip ürünler bizde mevcut. Ilgilenenlere yardimci olurum..

merhaba benimde cildimde çok sivilce vardı ocakta bi set kullanmaya basladım suan hiç aktif sivilcem yok marka ismi yazmıyorum isteyen özelden sorabilir

Arkadaslar ben LR Health & Beauty Systems`de satis ortagiyim. Hem isim geregi, hem de sizin isinize yarayacagini düsündügüm üzere tavsiye edebilecegim ürünler var. Düzenli ve uzun süreli kullanim sonucu bir cok insan sonuctan memnun. Günes ya da farkli nedenlerle olusmus cilt lekeleri, sivilce problemleri.. gibi durumlarda ise yarayan, zarari yan etkisi görülmemis, Aloe Verali bitkisel özlü iyilestirici özellige sahip ürünler bizde mevcut. Ilgilenenlere yardimci olurum..
sitede reklam yapmak yasak arkadaşım

Kızlar benim yiğenimin hem güneş lekeleri hemde akne izleri vardı kullanmadığı ürün kalmadı en iyi markalar.Sonra arkadaşı bir ürün önermiş JEUNESSE Serum adı. İnanırmısınız bütün lekeleri geçti hayret ettik zaten amerikada çok ünlüymüş bu ürün.Bu serum aynı zamanda kırışıklıklara iyi geldiğini duyunca bende aldım 1 aydır kullanıyorum yüzümde yeni oluşan kırışıklıklar hep yok oldu.Çünkü benim lekem yok ben kırışık için aldım.Aslında ne anlatsam boş kendiniz görmeniz gerekir ama inanın pişman olmayacaksınız lekeleriniz için bana bol bol dua edersiniz :)) ben size adresi vereyim kendiniz araştırın facebook adresi Jeunesse Anti Aging Türkiye satış adresi www.ankara.jeunesseglobal.com/

Bu lekelerden kurtulmak icin kimyasal peeling dusunuyorum yaptiran varmi ?
Merhaba kimyasal peel8ng onermem deri dokuldukten sonra tekrarliyo cunki baska yollar deneyin kendi kullandiklarimi ve oncesi sonrasi resmimi paylasiyorum bu benim cildim cok sukur suan izlerde kalmadi

Eklentiler

• Screenshot_2015-06-06-14-11-52.png
    Screenshot_2015-06-06-14-11-52.png
    199,2 KB · Görüntüleme: 235
aman diyim.. burdan fln alma hiç bir öneri. çünkü herkesin güneş yanığı, cilt lekeri derecesi farklı. en iyisi doktora gitmen. ben öyle yaptım hiç bir işe yaramadı kremler. kış gelince doktora gidicem.

Merhaba; Sizinle daha önce yurtdışından getirterek kullandığım bir ürünü paylaşacağım: Elizabeth Arden SUPERSTART Skin Renewal Booster. Duydum ki artık Türkiye’de de kolaylıkla bulabilecekmişiz!
Cilt bakımı için bir sürü ürün denedim ama Superstart kadar pürüzsüz bir görüntü elde edemedim. Hem de bitkisel.
Deniz rezenesi ve keten tohumu özleri içeren formülüyle cildin sağlıklı görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor ve cildin nem tutma özelliklerini güçlendiriyor.
Böylece cildiniz esnek, tazelenmiş ve diğer cilt bakım ürünlerinin sağlayacağı dönüşüme hazır hale geliyor.
Elizabeth Arden’in güçlü kişiliğini okuyup hayran olunca markaya daha da sempati kazandım!
1900'lü yılların başında New York'ta tüm dükkanların kapıları siyaha boyanırken, Arden SPA'sının kapısını kırmızıya boyamış ve özgünlüğünü göstermiş.
Markanın öne çıkan ürünleri ise "Anti-Aging" kategorisi...
Misyonlarını; "Cildi maskelemek yerine doğal güzelliğini açığa çıkartıyoruz. Ürünlerimiz gücünü doğa ile bilimin el ele vermesinden alıyor" diye özetliyorlar.
Ne diyeyim bence başarmışlar da, tavsiyemdir hanımlar!

bana arkadaşım önermişti bi ladın varmış bi sürü şey kuşşanmış falan sonra bu kremlerle bütün lekeleri geçmiş.. ama bilmiyorum nasıl karıştırılıyo noluyo bide yazın kuşlanmıycaksın falan 3 lü wvzaneden alınıyo 15 yl falanmış.. bi bulim yazıyım buraya dotoşarda vardı..
ama ya o kremlerden sonrada güneşten çok korumak gerekiyo medacassolmü öle bişi var ya acaba diorum onumu süraem direk.. ayy bilemedim ya dermologicanın c 14 mü ne o serumunun testerını kuşlandım ama az ya anlayamadım iyimi diilmi.. yada diorum bari pahalısını alim en azından hafifletir cildimi riskede atmak istemiyorum korkuyorum sonuçta kimyasal bunlar..
zamanında korumadık güneşten şimdi binbir iş çıktı pehh

X