- 3 Nisan 2014
- 565
- 141
- Konu Sahibi Masalgibi35
Arkadaslar yuzumde gunes lekesi ,sivilce lekesi var.Onerebilceginiz lekeleri geciren krem falan var mi bildiginiz.Gunes koruyucusu da onerebilirsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozelden yazar misin ismini acaba.Cevabin icin teseklurler bu arada.Cildi soyan lekeleri gideren kolojen uretimini artiran bir krem var dr yegenim al dedi ama daha alamadım .Cok dikkatli ol gunese dikkat et mesuliyet kabul etmem dediİsim veremeyeceğim denemedim .15 tl imis ama eczacı yok bende deyince baska yere sormam lazim.
Canim bana da ismi verebilir misin :))Cildi soyan lekeleri gideren kolojen uretimini artiran bir krem var dr yegenim al dedi ama daha alamadım .Cok dikkatli ol gunese dikkat et mesuliyet kabul etmem dediİsim veremeyeceğim denemedim .15 tl imis ama eczacı yok bende deyince baska yere sormam lazim.
sitede reklam yapmak yasak arkadaşımArkadaslar ben LR Health & Beauty Systems`de satis ortagiyim. Hem isim geregi, hem de sizin isinize yarayacagini düsündügüm üzere tavsiye edebilecegim ürünler var. Düzenli ve uzun süreli kullanim sonucu bir cok insan sonuctan memnun. Günes ya da farkli nedenlerle olusmus cilt lekeleri, sivilce problemleri.. gibi durumlarda ise yarayan, zarari yan etkisi görülmemis, Aloe Verali bitkisel özlü iyilestirici özellige sahip ürünler bizde mevcut. Ilgilenenlere yardimci olurum..
Bu lekelerden kurtulmak icin kimyasal peeling dusunuyorum yaptiran varmi ?
Merhaba kimyasal peel8ng onermem deri dokuldukten sonra tekrarliyo cunki baska yollar deneyin kendi kullandiklarimi ve oncesi sonrasi resmimi paylasiyorum bu benim cildim cok sukur suan izlerde kalmadiBu lekelerden kurtulmak icin kimyasal peeling dusunuyorum yaptiran varmi ?
0.... numaram adim esra donus saglayin yardimci olmak isterimMerhaba kimyasal peel8ng onermem deri dokuldukten sonra tekrarliyo cunki baska yollar deneyin kendi kullandiklarimi ve oncesi sonrasi resmimi paylasiyorum bu benim cildim cok sukur suan izlerde kalmadi