• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler cilt problemlerım :(:(:(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Bende de var aynı problemler
saç dökülmesi neyse de sivilce hiç katlanamadıgım şey artık
23 yaşındayım ya
bugun çok uzunn bi gundu
iki tane buyuk sivilce çıktı stresten bugun
dogum kontrol hapı kullanıyorum, inşallah fayda eder
bazen o kadar yorgun düşüyorum ki ölmek istiyorum ya
geçim derdi, iş stresi türlü seylerle ugraşmam gerekirken
dökülen, beyazlayan saçlarımı, kaşınan saç derimi, bitmeyen büyük sivilcelerimi, sivilce izlerimi, yaşlanan cildimi, artan selülitlerimi, çürüyen ve agrıyan dişlerimi düşünüyorum. ölsem de kurtulsam çok yoruldum artık ya.

Adana da iyi bildiğiniz bir cildiyeci var mı herşeyi denendim sivilce lekeleri geçmiyor iyi bir doktor tavsiye edebilecek biri yok mu ?:43:

kızlar allah daha büyük dert vermesin ama cilt problemlerım artık pskolojımı bozmak üzere...sivilceler,saç dökülmeleri...
sivilce problemım senelerdır var.özellıkle sırt bölgem geçmek bılmıyor.gitmediğim doktor uykulamadıgım kür,içmediğim ilaç,kullanmadıgım krem kalmadı.en son kadın doguma gıttım,hormonal bir problem olmadıgını söyledi.stres desek senelerdırde streslı olamam heralde.. bilmiyorum kabusum oldu artık bu durum.saçlarımda ço dökülüyor.yakında kel kalmaktan korkuyorum.

dogum kontrol hapı deneyecegım artık bı onu denemedim.ne diyorsunuz bu konuda...

kesinlikle iyi bir doktora gitmelisin benim de cilt problemim vardı bir ara durduk yere başlamıştı ondan önce pürüzsüzdü çok dr gezdim ama çare olmadı en sonunda çok çok iyi bir dr buldum cildim düzeldi eski haline döndü şu an pürüzsüz inan makyaj bile yapmıyorum hiç eğer istanbuldaysan gidebilirim diyorsan sana dr ismi verebilirim.

ben de aynı dertdem muzdariptim routuccane diye doktor reçetesi ile bir ilaç kullandım tamamen geçti doktorunza bir danışmaınız tavsiye ederim

kızlar allah daha büyük dert vermesin ama cilt problemlerım artık pskolojımı bozmak üzere...sivilceler,saç dökülmeleri...
sivilce problemım senelerdır var.özellıkle sırt bölgem geçmek bılmıyor.gitmediğim doktor uykulamadıgım kür,içmediğim ilaç,kullanmadıgım krem kalmadı.en son kadın doguma gıttım,hormonal bir problem olmadıgını söyledi.stres desek senelerdırde streslı olamam heralde.. bilmiyorum kabusum oldu artık bu durum.saçlarımda ço dökülüyor.yakında kel kalmaktan korkuyorum.

dogum kontrol hapı deneyecegım artık bı onu denemedim.ne diyorsunuz bu konuda...

Merhabalar bir ay önceye kadar sivilce belaasiyla başım dertteydi. 6 yıldır çekiyordum artik psikolojim bozulmuştu, ama Clindoxyl ile neredeyse 2 haftada kurtuldum hepsinden. Lekelerimde Tretin sayesinde kurtuldum, Doktorunuza danışarak kullanmayi düşünebilirsiniz. Deneyimlerimi ve kullandiğım ürünleri instagramda yorumluyorum beklerim, adim evennstar

Back
X