- 7 Mart 2016
- 34
- 31
- 18
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç cevap için özür dilerim, biraz yoğundum. Evet kesinlikle ben de kullanıyorum. Limon yağı mucize gibi bir şey. Ama sürdükten sonra gümeşe çıkarsanız ters etki yapıyor. Mesajımdaki toniği de sabah akşam kullanıyorum. Çok basit ucuz ama etkili bir tonik. Boynumda doğumdan sonra oluşan anlamsız sivilce lekelerinden bu tonik sayesinde kurtuldumSiz denediniz mi acaba![]()
Limonyagını hangi marka kullandınız herhangi bi aktardan aldıgımız olurmu?ayrıca direkt olarakmı sürdünüz cildinize yoksa seyreltiniz mi su ile toniginizin isminide paylaşırsanız memnun olurum ayrıca şimdiden teşk.ederimGeç cevap için özür dilerim, biraz yoğundum. Evet kesinlikle ben de kullanıyorum. Limon yağı mucize gibi bir şey. Ama sürdükten sonra gümeşe çıkarsanız ters etki yapıyor. Mesajımdaki toniği de sabah akşam kullanıyorum. Çok basit ucuz ama etkili bir tonik. Boynumda doğumdan sonra oluşan anlamsız sivilce lekelerinden bu tonik sayesinde kurtuldum![]()
Geç cevap için özür dilerim, biraz yoğundum. Evet kesinlikle ben de kullanıyorum. Limon yağı mucize gibi bir şey. Ama sürdükten sonra gümeşe çıkarsanız ters etki yapıyor. Mesajımdaki toniği de sabah akşam kullanıyorum. Çok basit ucuz ama etkili bir tonik. Boynumda doğumdan sonra oluşan anlamsız sivilce lekelerinden bu tonik sayesinde kurtuldum![]()
Geç cevap için özür dilerim, biraz yoğundum. Evet kesinlikle ben de kullanıyorum. Limon yağı mucize gibi bir şey. Ama sürdükten sonra gümeşe çıkarsanız ters etki yapıyor. Mesajımdaki toniği de sabah akşam kullanıyorum. Çok basit ucuz ama etkili bir tonik. Boynumda doğumdan sonra oluşan anlamsız sivilce lekelerinden bu tonik sayesinde kurtuldum![]()
Limonyagını hangi marka kullandınız herhangi bi aktardan aldıgımız olurmu?ayrıca direkt olarakmı sürdünüz cildinize yoksa seyreltiniz mi su ile toniginizin isminide paylaşırsanız memnun olurum ayrıca şimdiden teşk.ederim![]()
Sivilx
Cildin rengini açıyormu ? Açıyorsa kalıcı olarak mı açıyor?
Limon suyu direk olarak sürmek büyük bir sıkıntı vermiyor daha önce normal cildimin bir yerine sürmüştüm sürdüğüm yerdeki yağ kanallarını tıkadı vede kucuk bir tahris yaptı sadece o bölge yaglandi hallettim bende öyle ciddi bir zarar vermiyor hormonlar ters tepki yapıyor dengeyi bozuyor sadece toplarlaniyor hatta eskisinden iyi oluyor benim o bolgem çok berrak mesela gerçi madecassol krem de sürmüştüm oda yapmış olabilir
Benim hiç cilt problemim olmamasına rağmen boynumun sağ tarafında sivilceler çıktı bir dönem. Çıkmakla kalmadı bir de leke bıraktı. O dönem keşfettim limon yağını. Bir önceki mesajda linkte tarifi olan toniği yapmaya başladım. Çok kısa bir sürede boynumdaki bütün lekeler kayboldu. Hatta o coşkuyla koltuk altlarımda bile kullanmaya başladım. Limon suyu da çok faydalı evet ama sürdükten sonra yapış yapış bir his bırakıyor sinir oluyorum ben. Limon yağında öyle bir sorun olmuyor. Ama sonuçta sürüp güneşe çıkmamak lazım her ikisinde de. Madecassol tamamen bitkisel ve hücre yenileyici özelliği var. Benim de vücüdumda madecassol deymemiş yer yoktur sanırım.![]()
Cilt soyucu kremlerle ilgili bilginiz var mı acabaBenim hiç cilt problemim olmamasına rağmen boynumun sağ tarafında sivilceler çıktı bir dönem. Çıkmakla kalmadı bir de leke bıraktı. O dönem keşfettim limon yağını. Bir önceki mesajda linkte tarifi olan toniği yapmaya başladım. Çok kısa bir sürede boynumdaki bütün lekeler kayboldu. Hatta o coşkuyla koltuk altlarımda bile kullanmaya başladım. Limon suyu da çok faydalı evet ama sürdükten sonra yapış yapış bir his bırakıyor sinir oluyorum ben. Limon yağında öyle bir sorun olmuyor. Ama sonuçta sürüp güneşe çıkmamak lazım her ikisinde de. Madecassol tamamen bitkisel ve hücre yenileyici özelliği var. Benim de vücüdumda madecassol deymemiş yer yoktur sanırım.![]()
Madecassol süper bir merhem benimde bir çok bölgeme el attı bepanthol krem hakkında bilginiz varmı acaba açılmış gözenekleri daha da açarmı bu krem ?
Cilt soyucu kremlerle ilgili bilginiz var mı acaba
Cewaplar için teşk.ederim cnm blogun u takip etmek isterşm ben gğnde en az bir şise iöiyorum bazen buzluga bırakıyorum yüzümde buz halinde gezdiriyorum![]()
Slmlar Bordoruj, cilt lekeleriyle artık baş edemediğim dönemde sayfanı ziyaret ettim, güzel tarifler var not aldım hemen, özellikle güneş lekeleri için ne önerirsin? Pharmaseries leke önleyici gece ve gündüz kremlerini kullandım bir yıl etkisini göremedim malesef, ürünler bitti yeni olarak ne alsam karar da veremedim, çok marka ve çeşit var ve faydası olur mu bilemiyorum, Bu arada 35 yaşımdayım ve 2 yıl öncesi oluşan lekelerim var, yine dermokozmetik bir ürün mü yoksa evde kendi yaptıklarım yeterli olur mu acaba
Limon duyunun ciltte tek başına etkisi olmaz cilt lezyonlarında zamana bağlı dağılmalar oluşur asit bulunması sebebiyleLimon suyu cilt rengini açıyor peki bu kalıcı mı oluyor yoksa geçici mi bilgisi olan varmı?