Cilt Bakımı Ürünleri Cilt sarkması

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

jotani

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
117
4
33
merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ben 28 yaşındayım ve dudak kenarlarımda derin çizgiler var hızlı kilo alıp vermekten cildim elastiyesini kaybetmişmiş o kadar krem kullandım çare bulamadım estetik yaptıracak ta param yok atanamayan öğretmenim malum :( tavsiyelerinizi bekliyorum

merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ben 28 yaşındayım ve dudak kenarlarımda derin çizgiler var hızlı kilo alıp vermekten cildim elastiyesini kaybetmişmiş o kadar krem kullandım çare bulamadım estetik yaptıracak ta param yok atanamayan öğretmenim malum :( tavsiyelerinizi bekliyorum

hangi kremleri kullandınız?

Vichy diadermine Avon Oriflame Clinic ve bir pahalı krem markası adını hatırlamıyorum

kullandığın kremler etkili olmayabilir avon ve oriflameden çok sonuç bekleme zaten, clinic için bişey diyemem...estetik ameliyat daha geç yaşlarda düşünürsün bence yüz egzersizleri filan yap internetten bulabilirsin onunla ilgili videoları. egzersizlerin çok çok faydası oluyor ben yapıyorum ama hiç aksatma çok düzenli yap. ben de vitrisectin isminde bir krem duydum cilt sarkması için ama çok pahalı o kadar para verip de sonuç alamamaktan korkuyorum gerçi bende henüz sarkma yok ama esneklik kaybı var ve yaşım 40 a yaklaşıyor artık kullanmalıyım bu tür bişey.

Back
X