cilt sorunlarım

Ben doa kimya sitesinden alıyorum,ölü derini yavaş yavaş soyacak alttan yeni deri gelecek bu şekilde, haftada bir karbonatı avcunda hafif ıslayıp peeling de yap, ölü deri atılsın, cildinde ölü deri çok olduğu için ve nemsiz kaldığı için donuk
peeling yapmalıyım o zaman bu bilgi iyi oldu.
Sabah oluncada ilk işim gene keçi sütü sabunuyla yüzümü yıkamak akabinde güneş kremi sürmek, evde de olsan mutlaka sürmelisin
mesela biraz önce la roche posay ürünlerine baktım,bir sürü güneş kremi var aynı zamanda nemlendiricili de ama bir de kırışık giderici nemlendirici buldum.şimdi onu ayrı onu ayrı mı kullanıcam,yoksa hem kırışık giderici hem güneş kremi olanı mı tercih etmeliyim,bu konuda hiç bilgim yok ya ne yapsam bilemedim

peeling yapmalıyım o zaman bu bilgi iyi oldu.

mesela biraz önce la roche posay ürünlerine baktım,bir sürü güneş kremi var aynı zamanda nemlendiricili de ama bir de kırışık giderici nemlendirici buldum.şimdi onu ayrı onu ayrı mı kullanıcam,yoksa hem kırışık giderici hem güneş kremi olanı mı tercih etmeliyim,bu konuda hiç bilgim yok ya ne yapsam bilemedim

Ben solante kullanıyorum güneş kremi,nemlendirmesi güzel bana yeterli geliyo ama senin cildin çok kuru ise zemine la Roche possay nemlendirici iyi olabilir

benim cildim aslında alerjik biraz.kızarır nemlendirici falan sürünce.ama birşeyler sürmem lazım artık 34 yaşına geldim

dogru urunlerı kullanın sorunlarınız azalsın LR yı duydunuz mu aleovera ıcerıklı mesaj atın detaylı bılgılendırım

Back
X