Kizlar merhaba,
Cildim icin uygun nemlendiriciyi bulmama yardimci olun lutfen, cilt tipim karma fakat bazen hassaslasiyo cene kismimda cok az sivilce ve leke problemim var , la roche posay effaclar duo kullaniyordum bitmek uzere, faydasini gormedigim icin degistirme karari aldim, onerilerinizi bekliyorum
canım ben yeni doktorada gittim bana 2 tane krem verdi teki clindoxyl diğeri nadixa birini sabah dıgerını aksam suruyorsun cıdden baya iyi gelıyor bak burada kremlerle ilgili detaylı bilgi var yardımcı olur inşallah [Akne Sivilce Tedavisi
Kizlar merhaba,
Cildim icin uygun nemlendiriciyi bulmama yardimci olun lutfen, cilt tipim karma fakat bazen hassaslasiyo cene kismimda cok az sivilce ve leke problemim var , la roche posay effaclar duo kullaniyordum bitmek uzere, faydasini gormedigim icin degistirme karari aldim, onerilerinizi bekliyorum
la roche posay'ın ürünleri aslında güzeldir . Effaclar serisi yağlı ciltler içindir .Sizin karma bir cilt tipiniz varsa eğer , Hydreane Legere ya da Toleriane serisini kullanmanız gerekiyordu . la roche posay dışında avene'de güzeldir .
Eğer ciddi cilt sorununuz varsa , bir cilt uzmanına danışmakta fayda var.
canım ben yeni doktorada gittim bana 2 tane krem verdi teki clindoxyl diğeri nadixa birini sabah dıgerını aksam suruyorsun cıdden baya iyi gelıyor bak burada kremlerle ilgili detaylı bilgi var yardımcı olur inşallah Akne Sivilce Tedavisi
85yasmin85 ; merhaba . Bu tür tedavi amaçlı , doktor reçetesiyle satılan krem v.b. ürünler adı üzerinde REÇETESİZ satılmaz/alınmaz ! Sizin cildinize iyi gelen krem , başkasının cildine hasar ve zarar verebilir