• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Cilt sorunum icin nemlendirici tavsiyesi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

SmeeB

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
151
0
26
İstanbul
Kizlar merhaba,
Cildim icin uygun nemlendiriciyi bulmama yardimci olun lutfen, cilt tipim karma fakat bazen hassaslasiyo cene kismimda cok az sivilce ve leke problemim var , la roche posay effaclar duo kullaniyordum bitmek uzere, faydasini gormedigim icin degistirme karari aldim, onerilerinizi bekliyorum

canım ben yeni doktorada gittim bana 2 tane krem verdi teki clindoxyl diğeri nadixa birini sabah dıgerını aksam suruyorsun cıdden baya iyi gelıyor bak burada kremlerle ilgili detaylı bilgi var yardımcı olur inşallah [Akne Sivilce Tedavisi

Kizlar merhaba,
Cildim icin uygun nemlendiriciyi bulmama yardimci olun lutfen, cilt tipim karma fakat bazen hassaslasiyo cene kismimda cok az sivilce ve leke problemim var , la roche posay effaclar duo kullaniyordum bitmek uzere, faydasini gormedigim icin degistirme karari aldim, onerilerinizi bekliyorum

la roche posay'ın ürünleri aslında güzeldir . Effaclar serisi yağlı ciltler içindir .Sizin karma bir cilt tipiniz varsa eğer , Hydreane Legere ya da Toleriane serisini kullanmanız gerekiyordu . la roche posay dışında avene'de güzeldir .

Eğer ciddi cilt sorununuz varsa , bir cilt uzmanına danışmakta fayda var.

canım ben yeni doktorada gittim bana 2 tane krem verdi teki clindoxyl diğeri nadixa birini sabah dıgerını aksam suruyorsun cıdden baya iyi gelıyor bak burada kremlerle ilgili detaylı bilgi var yardımcı olur inşallah Akne Sivilce Tedavisi

85yasmin85 ; merhaba . Bu tür tedavi amaçlı , doktor reçetesiyle satılan krem v.b. ürünler adı üzerinde REÇETESİZ satılmaz/alınmaz ! Sizin cildinize iyi gelen krem , başkasının cildine hasar ve zarar verebilir ;)

Back
X