Cilt Bakımı Ürünleri CİLT TEMİZLİĞİ

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

neseliii34

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
515
629
303
Arkadaşlar merhaba,
Cildinizi ne ile temizliyorsunuz? Ben sabun, jel gibi şeyler kullanmak istemiyorum.
Bildiğiniz doğal bir yöntem var mı yüz temizliği için?

ben doğal sabunlar kullanıyorum
son 1 aydır otacının defne sabununu kullanıyorum memnunum ben.
öncesinde doktorumun reçeteye yazdığı tonikle cildimi temizliyorum sonrada sabunumu uyguluyorum
ve yüzüm nemliyken yağsız nemlendirici sürüyorum
bunu belki bilmeyen vardır yüz kuru değilde nemliyken uygulanan krem daha çok etki ediyomuş
bunları yaptıktan sonra 1 saat sonra yatıyorum. neden diye sorarsanız yaptığım bakımlar yastığa bulaşmasın faydasını götürmesin diye.
Bu yöntemi Tülin Şahin'den öğrenmiştim

arada yapılan maskeler çok işe yarıyo ayda bikere buhar ve maske yapabilrsin

Merhaba,
Öncelikle sabahları evde kendi yaptığım lavanta suyuyla bir güzel siliyorum sonrada nemlendiricilerimi sürüyorum, akşamda jelle yıkayıp, yine lavanta suyuyla silip ardından gece için olan spf siz nemlendiricilerimi sürüyorum. Haftada 1de limon ve yoğurtlu maske yapıp, her banyodan sonrada siyah noktalar için sadece burnuma soyulan jel kullanıyorum..

cilt bakımı denen olayı hafife almamak lazım bide yanlış bi uygulamadan dolayı yüzü sivilceler basabiilir. ben özkaya tıp merkezine gidiyorum cilt bakımı için orda bana uygun olanı seçip yapıyolar 2 ayda bikere mesela gidilebilir. gerçekten faydası oluyo veya peeling de yapılabilir. ama evde kulaktan dolma şeylerle cilt daha kötü bi hale gelebilir.

gülsuyu favorim her gece yüzümü silerim. haftada bir maske ve peeling yaparım. maske olarak da yoğurt ve salatalık kullanıyorum. sivilvece siyah noktalarım için gülsuyu+limon suyu+elma sirkesi kullanıyorum. peeling olarak da kahve telvesi. ayrıca yaz döneminde cildim daha yağlı olduğundan salyangoz sabunu ve kükürtlü sabun kullanıyorum. herkese sorunsuz ciltler diliyoruum

Arkadaşlar merhaba,
Cildinizi ne ile temizliyorsunuz? Ben sabun, jel gibi şeyler kullanmak istemiyorum.
Bildiğiniz doğal bir yöntem var mı yüz temizliği için?
Meraba, ben 2 yıldır hep yüz temizleme jelleri kullanıyorum ama sivilce izlerim halen duruyor geçmedi bir türlü. İzler için ne yapabilirim sizce ?

arkadaşlar ben yeni üyeyim cok fazla kullanmayı öğrenemdim cildimde is lekelri var güneşten oluşan.. çok kötü duruyor.. ne kullanmamı tavsiye edersiniz

Ben spirulina ürünlerini kullanıyorum ve çok memnunum. Aldığım yeri burdan yazmam doğru mu bilmiyorum o yüzden yazmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…