Cilt ve nemlendirici sorunu??

Yani cildin karma. Cliniqgue ürünlerini tavsiye ederim. Şu an ki yaş grubun için. 1-2 sene sonra anti-age ürünleri kullanmaya başla. Onları zaten çizgiler çıkmaya başlamadan kullanmak gerek. Cildi kuru diye dert etme kendine. Kuru Cilt daha geç kırısıyor. Görsem aslında daha iyi yorum yapardım. Grafik Watsons gibi yerlerde satılan ürünlere bulaşma onlardan alacağına biraz daha para verip Cliniqgue al. Zaten bir tanesi 6 ay gider. Ürünleri çok yanlış kullanıp 2 ayda bitirenler var. O yüzden pahalı geliyor ama aslında pahali değiller ay bazında vurunca. Tabii 35 yaşından sonra enstitü urunleri kullanmsk daha iyi. Mesleğim bu olunca uzun uzun anlatmak istedim. :)

ooo siz benim aradığım kişisiniz valla. fiyat konusu önemli değil. bu sefer kaliteli bişeyler alıcam. lancome bana da biraz orta yaş üstü geliyor. ben şu an şeyde kararsızım dermokozmetik mi alsam yoksa clinique mi alayım?

birde enstitü ürünleri tam olarak hangileri

Nemlendiriciyi kullanıyorum ki tavsiye ediyorum. Gözaltı için bir fikrim yok. Clinique' in verdiği testerın ucunda roll vardı. Ablam epey memnun kalmış. İsmini tam bilmiyorum. Ben epey marka kullandım şuan clinique kullanıyorum ama
Biotherm aquasource serisi en beğendiğim oldu. Hep dutty-free den alıyordum. Son zamanlarda fırsatım olmadı. Yaşadığım yerde bulamadım diye clinique geçiş yaptım.

Nemlendiriciyi kullanıyorum ki tavsiye ediyorum. Gözaltı için bir fikrim yok. Clinique' in verdiği testerın ucunda roll vardı. Ablam epey memnun kalmış. İsmini tam bilmiyorum. Ben epey marka kullandım şuan clinique kullanıyorum ama
Biotherm aquasource serisi en beğendiğim oldu. Hep dutty-free den alıyordum. Son zamanlarda fırsatım olmadı. Yaşadığım yerde bulamadım diye clinique geçiş yaptım.

Biotherm peeling aldıydım çok memnun kalmıştım. Çok iyi bir marka.

Biotherm ve clinıque genellikle beğenilmiş. İkisine de bi bakıp karar vereyim en iyisi

Arkadaşlar bioderma nın ürünlerini aldım. Ancak temizleme jeli olarak sensibio ds+ diye bir ürün verdi eczacı. Eve gelip bilgilendirici kitapçığı okuduğunda seboreik dermatitli, squamlı ciltler için demiş arkasında da öyle yazıyor. Benim öyle bir sorunum yok. Üstelik ürünü açtım. Sizce bir zararı olur mu benim cildim karma. Kullanayımmı götüreyimmi bilemedim::

Yani cildin karma. Cliniqgue ürünlerini tavsiye ederim. Şu an ki yaş grubun için. 1-2 sene sonra anti-age ürünleri kullanmaya başla. Onları zaten çizgiler çıkmaya başlamadan kullanmak gerek. Cildi kuru diye dert etme kendine. Kuru Cilt daha geç kırısıyor. Görsem aslında daha iyi yorum yapardım. Grafik Watsons gibi yerlerde satılan ürünlere bulaşma onlardan alacağına biraz daha para verip Cliniqgue al. Zaten bir tanesi 6 ay gider. Ürünleri çok yanlış kullanıp 2 ayda bitirenler var. O yüzden pahalı geliyor ama aslında pahali değiller ay bazında vurunca. Tabii 35 yaşından sonra enstitü urunleri kullanmsk daha iyi. Mesleğim bu olunca uzun uzun anlatmak istedim. :)
merhaba benimde karma bi cildim war we 30 yaşındayı artık anti age ürünler kullanmmam gerek ama şu sıralar biçok marka deneyip bıraktım loreal,aven,laroch, bi este lauder iyi geldi ama çok pahalı şimdi bede clinigue ürünlerine bakarken bide missha yı gördüm sizce ikisi arasında hanfisi daha iyidir.

Back
X