- 21 Kasım 2024
- 17
- 6
- 1
Birkaç video izleyip araştırdım ama tam net şekilde kavrayabilmiş değilim. İşte azelaik veya bilmem ne asitler, serumlar, tonikler, maskeler, nemlendiriciler ve yüz temizleyicileri; saç spreyleri, yağları ve kremleri vb. derken kafam iyice karıştı. Yüz/el vb. cilt ve saç bakımı nasıl olur? Cilt tipimi bilmiyorum ama ne çok yağlı ne de çok kuru gibi. Ama yağlıdansa kuruya daha yakın sanırım ve tabi sivilcelerim var. Saçım da kabarık ve boyalı saç. Çabuk kırılıyor ve tararken hep dökülüyor. Eskisi kadar çabuk uzamıyor. Egzama da var saçımda burnumun kenarlarında ve kulak arkamda falan. Egzama ve sivilce için doktora gideceğim tabi. Öncelikle sabah rutini ve akşam rutini olarak iki şekilde yapmak istiyorum ama hangi ürünlerden ne tür içeriklerden başlamalıyım ne kullanmalıyım hangi markalar iyidir bilmiyorum. Saç ve cilt bakımı için neler yapılmalı hangi ürünler kullanılmalı hangi markalar iyidir çok pahalı olmayacak şekilde, bu konular hakkında bilgili kişiler yardımcı olabilir mi öneriler verebilir mi lütfen?