- 29 Temmuz 2016
- 30
- 10
- 3
Arkadaşlar, neredeyse 3 yıldır cildimle ilgili büyük problemlerim var. alnımda sivilceler çıkmaya başladı ve berbat görünüyordu. Denemediğim cilt ürünü, ilaç kalmadı Şu son bir yıldır ise yanaklarımda çıkmaya başladı. geçiyor ama arkasından kahveremgi kırmızı izler bırakıyo. doğal yöntemler, kimyasal ürünler akıla gelebilcek herşeyi denedim ama fayda görmedim bu ürünler için boşuna harcadığım servet var birde. bir anda geçiyo yüzümdeki lekeler sivilceler. tam mutlu olup seviniyorum, dilediğim gibi makyajımı yapıyorum derken, suratım birden mayın taralasına dönüyo. karma bir cildim var artık fondotende kabul etmiyo. sürdükten 1 saat sonra fondoten ciltten kendini dışa vuruyo yağlanıyo. yanaklarım kuru olmasına rağmen. artık canıma tak etti benim cildim yüzünden dışarı bile çıkasım gelmiyo. bankada işe başlıycam yeni bir ortama gircem ve ergen gibi sivilcelerimle o kadar insanın arasına girmek istemiyorum. asıl konuya geliyim cilt yenileme tedavisi duydum. yaptırıpta memnun kalan var mı. ya da yan etkileri oldumu. lütfen bana yardımcı olun. son olarak bunu düşünüyorum. zaten buda olmazsa artık akışına bırakcam valla bende çok yoruldum artık..