- Konu Sahibi çikolatagelin
-
fazla mı gerekli mi??? nekadarı fazla nekadarı gerekli??? bunun dozunu ayarlamak lazım sanırım...fazla bakımda yoruyo sanırım
kızlar size katılıyorum benim annem ve ablamda yüzünü sadece suyla yıkar sabun bile kullanmazlardı ciltleri bebek gibiydi.bir çok yüz temizleme maddelerinde bi dolu kimyasallar var ve kullandıkca başka bir sorun çıkarıyorlar.a.s
kızlar birkaç kişi hatta birçok kişinin genetik olarak ciltleri çok güzel diye bakım yapılmıcak diye bişey yok bence..cilt sorunluysa bakım ister... nasılki çiçeklerimizi toprağı kuruysa yaprakları solgunsa sularız.. nebilim böcek varsa ilaçlarız...vs ciltte böledir... gerektiği kadar bakım yapmak gerekir.. bakarsınız görür hissedersiniz zaten neye ihtiyacı olduğunu... heleki 25 yaşlarından sonra falan insan cildini daha ii tanıyor ve anlıyor...
ya ben birşeyi merak ediyorum bu çukur gibi delik delik yüzü olanların neden yüzü öyle oluyor ?
buyrun benim. yüzünde kocaman sivilceler çıkarsa ve bir şeyler yapmazsan onlar iyice azar. geçse bile izi kalır. kiminde koyu kırmızı kiminde delik şeklinde iz kalır.
ayrıca su çiçeği izi de olabilir. bir de aşırı genişlemiş gözenek olabilir.
o yüzden napıyoruz sivilcemiz varsa doktora gidiyoruz.klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?