- Konu Sahibi gulcicek61_67
-
mafoldumben kızlar aynı sorun bendede var bıktım artık en yogun kapatıcı bıle yuzumdekılerı gızlemeye yetmıyor.ıkı sene oncesıne kadar cıldım bebek gıbıydı,goren herkes soyluyodu.sonra tedavı gormeye yogun ılaclar kullanmaya basladım olan oldu.sımdı kullanmama ragmen gecmedı,doktora sordum,bu ilaclar oyle yapmaz dedı,ama yuzunde gecmezdedımafoldumben anlamaıyorum bazen bı bakıyorum cogalmıslar yuzum kıpkırmızı bı bakıyorum sonmus cok hafıflemıs.cıldıyecıye gıttım bı krem verdı sadedece bu ıyı gelır dedı sagolsun aramadıgımız yer kalmadı piyasada oyle bı krem yok! tanıdık eczaneye gıttım ne onerırsınız dıorum"sen kılo al gecer dıo" nasıl iş anlamadım.aynaya bakmak istemıyorum artık!!!
Yaklaşık bir aydır sadece yüzümdeki kılcal damar problemi olan bölgeye Oksitin krem sürüyorum. İşe yarıyor gibi. Eczanelerde 5 TL'ye satılan bir krem bu.
Bendeki %40'lık olanı. Cilt doktoru yüz derimdeki incelme için vermişti. AHA krem, yok limon yok sirke derken cildim çok incelmiş. Tedaviye burdan başlayalım dedi ve çinko içerikli krem verdi. Yeni yıla kadar kesintisiz uygulayacağım.
Sürdüğümde bembeyaz durduğu için gece sürüp yatıyorum. Yoksa evin içinde savaş boyası sürmüş Kızılderililer gibi dolaşmak lazım gelecek.
Not: Bu mesajı yardımım olur düşüncesi ile kılcal damar konulu topiclere aynen ekleyeceğim.
Bir tüp bitirdim ve Ruboril kreme geçtim. İkinci tüpü gece kremi olarak kullanmaya devam edeceğim.
Bir ürünü en az 3 ay kullanmadan tam bir yarar beklemek doğru değil diyorlar.
ruborili 2 haftadır kullanıyorum önceki halimi görseydiniz şok olurdunuz kıpkırmızı.herkes sorup duruyordu "gene kızardın ne oldu gene kızardın".yemin ederim psikolojim bozulmaya başlamıştı.bu kremi kullanmaya başladıktan 2 gün sonra bile farkı gördüm .şimdi baya iyi.aynı zamanda k vitamini alıyorum.kan akısını yavaşlatıyor.maydanoz,ıspaak,domates,yumurta sarısı,peynir,karaciğer,yeşilçayda var.yeşilçayın ayrıca maskesini de yapıyorum.yeşilçayı süzüp sogutun ,peçeteleri bunla ıslatıp yüzünüze yapıştırın.göreceksiniz yüzünüzdeki kırmızılık gözle görülür şekilde azalacak.(ama yeşilçay maskesi tabi geçici.kremi de kullanmak lazım.)bu arada sakın kahve içmeyin kafein kırmızılıkları arttırıyor.
bir de düzenli olarak kan vericem.yüzümüzdeki kan hücumunu azaltabilir diye duymuştum.şimdi hemen karşı çıkmayın.bunun için işe yaramasa da (ben kremi kullanmaya başlar başlamaz kan bağışı yapmıştım bundan dolayı ne kadar etkisi olup olmadıgını bilmiyorum.)yılda 3 kez(erkekler için 4)kan bağışlamak kanınızı yeniler ,ayrıca dua da alırsınız:)
50+ güneş kremini ben de almıştım çok ta pahalıydı.ama ilk 3 gün sürdükten sonra cildimde yanık oluştu. o kadar acıyordu ve o kadar korkmuştum ki bir daha güneş kremi kullanmayacagım yüzüme.geniş kenarlı şapkalar ve gözlük kullanıyorum zaten..
iyi şanslar.moralinizi bozmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?