• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Ciltteki matlık..

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

angellmorena

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2014
23
1
6
Ankara
Arkadaslar ben esmer tenliyim ve cildim mat eskiden yağlıydı ama sürekli Burdan öğrendiğim sivilce izi kürleri limon suyu bilmem ne bunları kullandıkça matlaştı böyle hep soluk duruyor. Herkes hasta mısın diyor hep. Fondöten kullanmadan işe okula gidemiyorum. Bu konuda bir bilgisi bir fikri olan var mı acaba?? Yardımınıza ihtiyacım var..

Arkadaslar ben esmer tenliyim ve cildim mat eskiden yağlıydı ama sürekli Burdan öğrendiğim sivilce izi kürleri limon suyu bilmem ne bunları kullandıkça matlaştı böyle hep soluk duruyor. Herkes hasta mısın diyor hep. Fondöten kullanmadan işe okula gidemiyorum. Bu konuda bir bilgisi bir fikri olan var mı acaba?? Yardımınıza ihtiyacım var..

Demir eksikliği olabilir.Bir baktırın derim.Ayrıca sigara kullanıyorsanız onunda cilt rengi üzerine olumsuz etkisi oluyor..

Demir eksikliği var bende evet ama sigara kullanmıyorum
Demir eksikliği yaşayan kişilerde ciltte hastaymış gibi soluk renk olur.Bir doktora gidip aneminizi tedavi ettirin.Demir eksikliğiniz giderildikten sonra cildiniz eski canlı haline kavuşacaktır..

Back
X