cilve naz işleri ☺

Valla çok kızıyorum bu konuya yaptırsınlar bakim Rus kadınlara üç kuruşla ev ekonomisi, yok annemin reçelinden, turşusundan, yemeğinden =)) sıkar biraz para suyunu çeker rus gider, iyi oluyor böyle heriflere o da ayrı. Ama hakikaten pisler arkadaş, neler gördüm ben yazsam üç gün yemek yiyemez millet =)) hiç de öyle cilveli falanda değiller eskilerin hecin devesi diye bir tabiri vardır aynen öyleler, içince hoş görünüyorlar heralde =)) Bizim Türk kadını mis gibidir, en kötüsü on çeker onlara. Bir de sevgi ya, sever bizim Türk kadınları kocalarını, yokluğunu da çeker, cefasını da yeni nesilde hiç öyle boş değil aslan gibi kızlar yetişiyor
Çok doğru arkadaşım türk kadını ana dır babadır kadın gibi kadındır biliyorum arkadaşım kendim bire bir görüyorum dışlarını makyaj ile hoş yapabiliyorlar ama içleri sadece vodka ileboşlar ne cilvesi nazı köpek gibi suratları birde onlara kadın diyorlar ama ne yapacan gülüm bedava olsunda ;)) rus değil uzaylı olsun bizim erkek milletimizin çoğu miğdesiz

arkadaşlar tamam ben de kızıyorum yabancı kızları övüp bizi yerdiklerinde ama biz onlar bizimle ilgili genelleme yaptıklarında kızıyoruz değil mi, biz de rus kızlarıyla ilgili böyle konuşursak ne farkımız kalır türk kadınları şöyle türk kadınları böyle diyenlerden?

tabiki de şahsi fikriniz, saygı duymak gerekir ama naz yapılan kişi siz olmayınca hazzetmemeniz saçma geldi.yani mesela ben cilveli bir kadınım diyelim siz de bu yüzden benden hazzetmiyorsunuz, nasıl yani, bunun size ne zararı olabilir ya da sizi nasıl rahatsız edebilir ben başkasına yapıyorken?
o hal ve hareketler gözüme nahoş gelebilir, beğenmeyebilirim. naz yapılan ben değilim diye beğenmek veya kayıtsız kalmak zorunda mıyım?

o hal ve hareketler gözüme nahoş gelebilir, beğenmeyebilirim. naz yapılan ben değilim diye beğenmek veya kayıtsız kalmak zorunda mıyım?
benim yorumunuzu alıntılama sebebim genel bir şekilde yazmanızdı, "yanımda yapılmasından hoşlanmam" falan dememişsiniz de " öyle olan kadınlardan da hiç hazzetmem" demişsiniz. genel bir yorum yaptığınız için ben veya öbür cilveli kadınlar bunu üstümüze alınabiliriz, e siz bizi tanımıyorsunuz ama durup dururken bizden hazzetmiyor oldunuz yani.ben de sizi tanımadığım halde "doğru düzgün sebebi yokken insanlardan hazzetmeyen kadınlardan hazzetmem" desem hoş olur mu?yani sizin bana karşı bir davranışınız bir şeyiniz yokken?ayrıca tabiki de o hal ve hareketler size nahoş gelebilir ve beğenmeyebilirsiniz ama "kayıtsız kalmak zorunda mıyım?" derken?kayıtsız kalmayacaksınız da ne yapacaksınız, "hayır, cilveleşemezsiniz, izin vermiyorum" mu diyeceksiniz, o kısmı anlamadım.

Back
X