- 12 Mart 2014
- 504
- 471
- 53
Askılınla kitap okurken saçının Bi ucuyla oynarken çok masummuş gibi işteAaa eveettt, bak bu guzelmis. Ukala tarzinda gibi mi ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Askılınla kitap okurken saçının Bi ucuyla oynarken çok masummuş gibi işteAaa eveettt, bak bu guzelmis. Ukala tarzinda gibi mi ?
Anladim ama benim sorunum gunluk hayat degil ki :)Askılınla kitap okurken saçının Bi ucuyla oynarken çok masummuş gibi işte![]()
boyle devam diyosun yani. Ama iste benim acimdan bakildiginda sanki yontulmamıs bergrat ormani agaci gibiyim :/
Evet bak bu dogru, romantizmi biz ariyoruz o anlarda. Ne biliyim kendime önyargı yapiyorum bu aralar :/Sevebilir böyle doğallıkları erkekler.. Biz arıyoruz romantizmi, ilgiyi.. Onlar öyle değil.. Amaç belli yani![]()
bu bana kötü gelmedi :)
bana böyle dense hoşuma gider, gülerim. peki efendim der devam ederim yani
hoş bence ya, bilemedim :)
Burdan anladigim su demekki aslinda biza yapilmasini istedigimiz seyleri biz yapiyoruz :)) evet sende bendensin, peki esin nasil karsiliyor bu durumu ? Benim bitanecik Kocacim gülüyor bazen, iyi mi kotu mu bilmiyorum. Ama hosuna gidiyor yani. Sadece benim icin garip bi hal aliyor gibi. Cilvesizlik bende yetersizlik hissi veriyor bazen, kadinsi yönlerimi de ortaya cikarmak isterim. Su var, normalde hic oyle kaba degilim :/Canım bana da eşim böyle dese benim hoşuma giderdi gerçekten.
Ama bende @shcancan gibiyim ve bende rahatsızım.
Yani biz kadınlardan cilveli olmamız bekleniyor hani ''kadın dediğin cilveli olur'' derler ya hep.
Belki de bu kalıba uymak zorunda hissediyorum kendimi bilmiyorum ki..
Goster ama elletme gibi :) ben imijo koyamiyorum bu arada, 32dis guluyorum suan :)isteyip istememe arası varya cilve o bencefrikik gibi bişey cilve
![]()
Burdan anladigim su demekki aslinda biza yapilmasini istedigimiz seyleri biz yapiyoruz :)) evet sende bendensin, peki esin nasil karsiliyor bu durumu ? Benim bitanecik Kocacim gülüyor bazen, iyi mi kotu mu bilmiyorum. Ama hosuna gidiyor yani. Sadece benim icin garip bi hal aliyor gibi. Cilvesizlik bende yetersizlik hissi veriyor bazen, kadinsi yönlerimi de ortaya cikarmak isterim. Su var, normalde hic oyle kaba degilim :/
Yaa. Neler oldu neler. Konu acicam aksam, bugun annemlerle temizlik yapicaz, biraz düze cikayim anlaticam . bu konu basligindan takibe devam etCanım benim eşim şikayetçi değil kesinlikle.
Ben rahatsız oluyorum senin gibi yetersiz hissediyorum aynen.
Bence biz kadın olmaktan utanıyoruz yani kadınlıkla ilgili yanlış kodlar var bilinçaltımızda yatan. İşte bunlar tam bir kadın gibi davranmamızı engelliyor.
Hayırdır inşallah gece değişik mi geçti kız bekliyorum sabırsızlıkla önerilerini..Yaa. Neler oldu neler. Konu acicam aksam, bugun annemlerle temizlik yapicaz, biraz düze cikayim anlaticam . bu konu basligindan takibe devam et) hala etkisini yasiyorum ve inanilmaz mutluyum
) TESEKKURLER KADİNLAR KULÜBÜ
![]()