- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
Kusura bakma tekrar sana yazmadım kendime teselliydiTamam madem eğlenirken üzmeyeyim kimseyi![]()

Barıştık mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusura bakma tekrar sana yazmadım kendime teselliydiTamam madem eğlenirken üzmeyeyim kimseyi![]()
Eğer anladıysan oscar goes to you vallahi
Sesim kendiliğinden cıvıl cıvıl öyle diyeyim bari çıkamadım işin içinden
He peki noldu elde var sıfırCilve yetmiyööörr efenim kaldık sap gibin
![]()
Aynen öyle. Beş karış suratla duran adama ne cilvesi yapabilir insan.Etki tepki meselesi adam anlamalı cilveden derim ben, yoksa kadın ruhunda azda olsa vardır.
Barıştık ya olur mu, ne varsa birbirimizden fayda var, o kadar erkekleri düşünelim ne faydası var erkeklerin, hangisi gecenin bir yarısı yazar bu kadar karısını düşünüpKusura bakma tekrar sana yazmadım kendime teselliydi
Barıştık mı![]()
pekii size bir soruu: sizce dans etmek cilve midir![]()
Cilve yapamam ama eksiğimi başka türlü tamamladım :) Kadınlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanır diye düşünenler halt etmiş, ben her sebep olduğum kahkaha ile her daim öpücüklere boğuluyorum 9 senedir![]()
Konu taşınmış olur zaten bende neyime güvenip oturuyorsam4 saat sonra işe gidicem çok ilerletmeyin ben uyurken yarın zorlanmayım okurken. Hihi
Görüşürüz cilveli hatunlar
İvitBarıştık ya olur mu, ne varsa birbirimizden fayda var, o kadar erkekleri düşünelim ne faydası var erkeklerin, hangisi gecenin bir yarısı yazar bu kadar karısını düşünüp![]()
dimi bitane de tul olacak elinde onu byle pece gibi tutacaksin bakislarin konusacakKarsısında ediyor isen why not? Söyle dansöz kostümleri filan?![]()
4 saat sonra işe gidicem çok ilerletmeyin ben uyurken yarın zorlanmayım okurken. Hihi
ii geceler tatlim4 saat sonra işe gidicem çok ilerletmeyin ben uyurken yarın zorlanmayım okurken. Hihi
dimi bitane de tul olacak elinde onu byle pece gibi tutacaksin bakislarin konusacak
vok fazla hizli hareketler donmeler fln olmaz da brz dha suzerekten oynama etkili olur kesinlikle![]()
Yaa saat çok ilerledi aklıma gelenler var ama yazamam sabah bakmak lazım bu konuyaİvitSevgilin olsa öyle anladıysan bilemem der döner totosunu yatardı bak benim içim paramparça oldu seni incittim diye
Ehem giriş yaptık gelişmeye gelicek olursak senden ne haber
Başka neler yapalım örttmenim
![]()
Bastırır parayı pro olurumKonuyu taşımayın +18 e litfen taşıyosanız geuiğe taşıyın rica ederiz yetkili aplalarım. Bilgiye açız....
Misal kelimelerin sonunu uzatarak; yaaaa, askimmm, ya da ismini soyleyerek. Cocuk gibi uzuldugunuz bisi oldugunda dudak buzerek. Direk opesi gelir.Tabii bunlari yaparken simariklikla sevimlilik arasindaki ince cizgiyi koruyosunuz :) ozellikle konusurken fok baligi moduna burunmuyoruz :) kulagina olur olmadik yerde herhangi bisi fisildiyosunuz. Muzipce gulumsuyosunuz durup dururken, sebebini soylemeden,konusmadan.Bisi isterken onu cok sevimli bi sekilde konusmasina firsat vermeden cocuk gibi istiyosunuz.Bu denendi cok sevimliymis hatta utanmis cok israr edince biraz zor oldu ama basardik :)Yalniz karsinizdaki cok asik olunca zaten her halinizden bisi cikariyo :)