- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
Aman gülelim yeter ki, o kadar tiyo verdik hep beraber 2015 anneleri topiğnde buluşacağız böyle giderseHahhaha cok tatlisin valla guldurdun beni![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman gülelim yeter ki, o kadar tiyo verdik hep beraber 2015 anneleri topiğnde buluşacağız böyle giderseHahhaha cok tatlisin valla guldurdun beni![]()
Ya dedik bak senin kocanda iş yok, yoksa sen cilvelisin gayetteYakıyorsunuz ortalığı. Öyle güzel oyunlarınız var ki, elinize düşenin iflahı kesiliyor. Önce gözlerinizde başlıyor her şey, ilk cümlelerinizden kadınlık akıyor adeta. Satır aralarınızda bile oyunlar, oyuncuklar var. Sonradan öğrenilmiş değil, genetik kodlarınızdan devşirilmiş bu özellik. Elinizde değil, istemeseniz de oluyor. Kimi zaman insanlara aslında istemediğiniz işaretler veriyorsunuz bu yüzden, kendilerinden hoşlandığınızı zannediyorlar. Başınıza iş açılıyor. Ama siz kadınlığın o gizemli yolunun bütün inceliklerini biliyor, o yolda salına salına yürüyorsunuz.
Bu cikti bende...
Yaa kizlar bu test bana iffetli dedi.. Desin tabi iyi hos ama ben esime karsi cilveli saniyordum kendimi..
Sorunun birine camasir suyu cevabini verdim ondan mi oldu acep ? Cok mu babaanne vari göründümki :-d
Ailemde hiç şimartılmadım. Cilve ve naz yapabileceğim kimsem olmadı.
Genelde nazlısın derler ama cilve konusunda pek bişey duymadım açıkcası. Internetten okuyorumda bu cilve kısmı ilişkide/evlilikte önemliymiş. Aceba her kadının içinde var mıdır bu potansiyel? Sadece açığa mı çıkarmak gerekir? Yoksa benim gibi odun gelenler odun mu gider? Veya bunun bi yolu yordamı var mıdır?
Bu konuyu kafama takmış durumdayım son zamanda ama diğer sorunlarımdan dolayı bunu yazmaya yeni fırsat buldum.
Örnekler veya kitap önerileri varsa cidden geliştirmek istiyorum kendimi bu konuda.
Evliysen evetAmaç da o değil mi zaten![]()
Muskaracim bu saatte beynim pek o yönde calismiyor ama gece olunca yazariz bir iki biseylerKizlar birakin dogustan mi gelir cilve sonradan mi ögretilir. Cilve örnekleri verin bize Ac kalmis cocuklar gibi iftari bekliyoruz Burda.. Tavsiyelerde bulunun yoksa odun geldik odun gidicez![]()
dimi ama.. Ben zaten sokakta hanimefendi/iffetli takiliyorum ama evde esime karsi da öyle olamam yaniamaan testteki sorulari sende gordun canim alakasiz biraz geyik niyetine yapilmis bi test.. cilveliler iffetsiz mi oluyomus yanisen kendini yole hissediyosan oylesindir
![]()
Ya dedik bak senin kocanda iş yok, yoksa sen cilvelisin gayette![]()
Muskaracim bu saatte beynim pek o yönde calismiyor ama gece olunca yazariz bir iki biseyler
dimi ama.. Ben zaten sokakta hanimefendi/iffetli takiliyorum ama evde esime karsi da öyle olamam yani![]()
ayy hiç uğraşamam gider hemen kucağına otururum seni bugün çok özledim diye eee kalk demeyecek yaaaaa sonra olan olur zaten değilmi
direkmen söylerim yani
Kizlar hic usenmedim dun aksamdan beri yazdiklarinizi okudum tam 30 sayfa ve cok pis evlenesim geldi neler neler yapcam kocacima :)
Burada gaza gelip evlenmeyin yaa, diğer konuları okuyup karar verin herkes pek dertliKizlar hic usenmedim dun aksamdan beri yazdiklarinizi okudum tam 30 sayfa ve cok pis evlenesim geldi neler neler yapcam kocacima :)
aman diyim bu gaz sağlıklı değil bu işin sabahı var kavgası var tribi var var oğlu varKizlar hic usenmedim dun aksamdan beri yazdiklarinizi okudum tam 30 sayfa ve cok pis evlenesim geldi neler neler yapcam kocacima :)